Prelungirea datei limită a taxei pentru examenele restante

In Noutati by Josh Vladescu0 Comments

Dragi colegi,

Conform hotărârii Consilului de adiminstrație,  noua dată limită până la care studenții își vor putea achita examenele restante  este 28 iunie 2018, până la ora 14:00, sau online până la ora 24:00, urmând ca în perioada 2 – 8 iulie 2018 să aibă loc sesiunea de consultații și restanțe aferentă semestrului II.

Taxa pentru un examen din an anterior este de 150 de lei, și acesta poate fi susținut de 2 ori, în sesiune și în sesiunea de restanțe aferentă semestrului. Taxa pentru un examen recontractat este nr. credite * 55 de lei (valoarea unui credit). Un examen se consideră recontractat atunci când studentul nu a îndeplinit obligațiile din Fișa Disciplinei (laborator/proiect/seminar).

Vă reamintim că orice examen (din an curent sau care a fost achitat până la data limită) poate fi susținut gratuit de 2 ori, în sesiunea de examene și în sesiunea de restanțe aferentă semestrului. În cazul unei absențe motivate la una dintre aceste două sesiuni, pentru sesiunea de restanță din toamnă se poate depune o cerere la secretariatul facultății pentru scutire de taxă. Taxa pentru un examen achitat la care studentul s-a prezentat o singură dată (în sesiune sau în sesiunea de restanțe aferentă semestrului), este de 100 de lei.

Vă dorim mult succes!

HCA 45 din 12.06.2018

Leave a Comment