Abonamente gratuite – din 10 octombrie

In by Josh Vladescu0 Comments

UPDATE

“În urma ultimelor discuților pe care le-am avute astazi cu conducerea UTCN vă putem confirma ca începând cu data de 10 Octombrie vor putea fi eliberate abonamentele gratuite pe 2 linii pentru studenții bugetați (licență și master) și 50 % reducere pt. cei de la taxă, considerăm că este un termen rezonabil având in vedere situația dată si dificultățiile de comunicare dintre RATUC și UTCN, convețiile având multe greșeli” -Cristin Iosif -președinte OSUT

————————————————————-

Universitatea Tehnică Cluj-Napoca anunță că va acorda abonamente gratuite studenților, dar acuză conducerea RATUC că a greșit actele necesare încheierii protocolului de decontare a abonamentelor, provocând această încurcătură.

 

Studenții vor primi gratuitate din 15 octombrie. A fost o neințelegere. RATUC a trimis o convenție de colaborare care conținea foarte multe greșeli și care a fost respinsă. Nu domnul Liviu Neag se ocupă de aceste convenții, ci un alt angajat, așa că nu știa ce se întâmplă, când a declarat că studenții de la UTCN nu vor primi abonamente gratuite. A avut loc un consiliu de administrație în care s-a discutat și această convenție cu RATUC -ul și s-a decis să se acorde gratuitatea din 15 octombrie”, a explicat purtătorul de cuvânt al UTCN, Mirela Boțan.

 

Purtătorul de cuvânt al UTCN nu a putut să spună când va fi încheiată această convenție, dar a precizat că ”nu se vorbește deloc de celelalte universități din Cluj, care au încheiat convenții cu RATUC și asigură abonamente numai pentru o lună. Noi vom încheia convenție valabilă pe tot anul. Vom suporta din fondurile universității abonamentele, iar apoi vom primi banii de la Ministerul Educației”.

Leave a Comment