[AC] Liste finale cazare

In by 0 Comments

UPDATE informații cazare, 26 septembrie.

Listele cu studenţii cazabili pot fi consultate mai jos şi facem precizarea că cele în roşu sunt liste de rezervă; media limită de cazare este 8 pentru nivel master şi 7.53 pentru nivel licenţă. Urmează a se afişa lista studenţilor repartizaţi pe cămine. Datorită unor lucrări de reparații, pentru unele camere (din căminul 7), cazarea efectivă (mutarea în camere) va fi posibilă doar din data de 30 septembrie (duminică).

__________________________________________________________________________

Reamintim că în prima zi (27 sept.) se vor caza cei din anul I, iar în următoarele două zile (28, 29 sept.) studenţii din anii mari. Cei care nu s-au prezentat în primele 3 zile vor fi cazaţi în a 4-a zi, doar intre orele 8-9; dupa ora 9, în măsura locurilor rămase, se vor face cazări după listele de rezerva.

Listele cu studenţii cazabili pot fi consultate mai jos şi facem precizarea că cele în roşu sunt liste de rezervă; media limită de cazare este de 8 pentru nivel master şi 7.53 pentru nivel licenţă. Eventualele sesizări pot fi făcute la secretariatul facultăţii până în data de 25 sept. a.c., ora 14.00.

Listele le puteți vedea pe site-ul Facultății de Automatică și Calculatoare (click aici pentru link).

Leave a Comment