Alegeri pentru studenții reprezentanți

In INFO studenti by Josh Vladescu0 Comments

Salut, dragi colegi!

În perioada următoare vor avea loc alegerile pentru studenții reprezentanți. Înscrierea pentru candidaturi are ca deadline data de 8 Noiembrie, iar campania electorală va avea loc în intervalul 9-14 Noiembrie, urmată de votarea din data de 15 Noiembrie.

Orice student poate să candideze pentru a fi student reprezentant, iar lista cu candidaturile valide va fi afișată cel târziu în data de 9 Noiembrie, dimineața. Puteți consulta site-ul reprezinta.osut.org pentru mai multe detalii, cum ar fi calendarul alegerilor, actele necesare, înscrierea candidaturilor, sesizări, lista cu locuri vacante și informațiile despre studenții reprezentanți actuali.

Votarea se va face în multiple locații alte Universității Tehnice din Cluj-Napoca, ce urmează să fie anunțate, în intervalul orar 10-18. O persoană poate vota o singură dată pentru studenții consilieri de la facultatea la care este student și o singură dată pentru studenții senatori din universitate.

Vă reamintim că fiecare student poate vota doar studenții consilieri de la facultatea la care studiază.

Dorim mult succes candidaților, și vă stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări pe pagina de facebook și via e-mail.

O săptămână cât mai plăcută tuturor!

Leave a Comment