ANUNT! Informatii referitoare la sesiunea de restante!

In by 1 Comment

Dragi colegi, am observat ca in ultima perioada au fost anumite nelamuriri sau intrebari referitor la sesiunea de restanta ce se va desfasura in perioada 1 – 7 septembrie. In acest sens dorim sa venim in ajutorul vostru pentru a va pune la dispozitie o serie de informatii:

Plata examenelor se face pana in data de 29 august la caserie (avand program de functionare intre orele 8-14) si online pana in data 30 ora 12:00. Pentru examenele din an curent, in cazul in care v-ati prezentat o singura data (sesiune sau restanta) aveti posibilitatea sa sustineti examenul gratuit. In caz contrar taxa pentru a putea sustine exmaenul este de 100 lei. Pentru examenele din an anterior este 200 de lei deoarece: 100 lei este sustinerea examenului si inca 100 de lei este aducerea in anul curent a materiei (taxa care trebuie achitata doar in cazul in care nu ati platit-o la inceputul anului universitar). ATENTIE! Cei care trebuie sa achitati taxa de 100 de lei pt aducerea in an curent a materiilor din anul anterior si nu ati reusit zilele acestea (a fost o eroare pe platforma de plata a examenelor) va rugam sa verificati platforma online (depinfo.utcluj.ro) si sa achitati taxa pentru a nu exista probleme la prezentarea la examen!

Mariri de note –  un student are dreptul la 4 mariri intr-un an universitar, 2 gratuite si 2 cu plata. Pentru a sustine examenul este nevoie de depunerea unei cereri la secretariatul facultatii pana vineri 29 august.

Sesiune exceptionala/speciala – in momentul de fata nu sunt informatii referitor la organizarea unei sesiuni exceptionale si nu se va sti nimic concret pana la finalizarea sesiunii normale de restante ce se desfasoara intre 1 si 7 septembrie. NU recomandam sa va bazati pe organizarea unei astfel de sesiuni si va indemnam sa profitati la maxim de sesiunea normala de restante care este prevazuta in structura anului universitar 2013-2014, in care se pot sustine oricate examene din an curent sau an anterior.

– Cazare pe perioada restantelor – cazarea pe perioada restantelor va fi asigurata in Caminul 7. Se vor putea face cazari si Duminica, 31 August, in intervalul orar 12:00 – 18:00 si incepand de Luni, 1 Septembrie in intervalul orar 8:00 – 14:00.

Pe parcursul zilelor urmatoare vom revenii si cu alte informatii, de aceea va recomandam sa urmariti acest articol in ideea unor eventuale update-uri.

Echipa #OSUTCluj va ureaza mult spor la invatat si bafta la examene!

Leave a Comment