ATENȚIE: Promovarea anului cu credite restante

In INFO studenti by Andrada Farcas1 Comment

Salutare, dragi studenți!

Dorim să vă informăm că în urma deciziei Consilului de Administrație al UTC-N, ca răspuns la cererea depusă de către OSUT Cluj-Napoca, s-a respins acceptarea promovarii cu 31 de credite restante. Conform REGULAMENTULUI PRIVIND ACTIVITATEA PROFESIONALĂ A STUDENȚILOR UTILIZÂND SISTEMUL ECTS:

Un student este „promovat cu credite restante dacă are restanţă cel mult 30 de credite ECTS din planul de învăţământ al anului curent şi al anilor anteriori. În situaţii speciale Consiliul de Administraţie al UTCN poate modifica numărul de credite restante pentru promovare (decizia fiind valabilă numai pentru anul universitar respectiv)”.

Prin urmare, sfatul nostru este ca fiecare student aflat în această situație, să depună o cerere la decanatul facultății, în care să menționeze exact motivele pentru care solicită promovarea cu un număr mai mare de 30 de credite restante (dacă a avut loc un accident, dacă nu s-a putut prezenta la un examen în restanță din motive obiective, precum suprapunerea în orarul restanțelor etc). Fiecare cerere va fi soluționată punctual, așa că vă rugăm să prezentați situația cât mai obiectiv.

Echipa OSUT vă dorește un sfârșit de săptămână frumos!

 

Andrada Farcas
Andrada Farcas

Latest posts by Andrada Farcas (see all)

Comments

Leave a Comment