Balul Bobocilor din Universitatea Tehnică Cluj-Napoca

In Noutati by Josh Vladescu0 Comments

Dragi colegi,

Alături de bobocii participanți, călătoria în timp a avut loc pe data de 13 noiembrie, când s-a desfășurat concursul de Miss și Mister Boboc 2018, doar că această ediție încalcă granițele unui simplu concurs studențesc, propunându-și să contureze un întreg spectacol pregătit să bucure și impresioneze.

Colegii noștri au muncit din greu ca aceasta să nu fie doar o competiție, ci o dovadă a unei colaborări înfloritoare între oameni veniți din orașe și regiuni diferite, care întâlnindu-se în Cluj sub egida UT, au pus la cale un proces de anvergură care vă va schimba, sperăm noi, percepția asupra Balurilor Studențești. Am avut parte de momente pline de emoție, dar și de amuzament, înconjurați de sentimente puternice și artă, am fost purtați într-o călătorie a epocilor, acompaniați de momentele musicale ale colegilor politehniști și de surpriza finală oferită atât publicului, cât și bobocilor, proba de improvizație.

Cel mai TARE bal din Transilvania și-a desemnat Miss și Mister boboc, talentații și frumoșii Denisa Cărmăzan împreună cu Sebastian Macovei, ei doi formând perechea câștigătoare a balului. De asemenea au fost premiați și cei mai ”cunoscuți” dintre boboci, oferinduli-se premiul de Miss și Mister popularitate perechii Oana Irimuș și Gabriel Sabou.

Sponsorii, fără ajutorul cărora nimic n-ar fi fost la fel: Papionett, Foarfeca de aur, Oriflame, Laser Hunt, Away club, Păpădie events, Buchete cu dulciuri, Transilvania Fashion, Mirror 21, Art’s Cool.

 

Articol redactat de State Iulia

Leave a Comment