Balul Bobocilor din Universitatea Tehnică

In Noutati by Andrada Farcas0 Comments

Dragi studenţi,

După cum probabil știți, în data de 2 noiembrie a avut loc BALUL BOBOCILOR DIN UNIVERSITATEA TEHNICĂ DIN CLUJ-NAPOCA, cunoscut sub deviza ”CEL MAI MARE BAL DIN TRANSILVANIA”. Într-adevăr, așa a și fost! Bobocii au trăit momente pline de emoții, suspans, bucurie și admirație. Tema unică a balului, și anume alegerea celor 6 mitologii: indiană, egipteană, nordică, mayașă, greacă și japoneză a fost ca o provocare pentru cei 12 participanţi norocoși care s-au bătut pentru titlul de Miss & Mister UTCN 2017.

Provocările au fost mari, emoțiile abia au putut fi stăpânite, dar ceea ce s-a întâmplat acolo doar ei știu. Cele 6 perechi care au decis să intre în această competiție au avut parte de 5 probe, urmate de premiere: proba de teatru, proba de dans mitologic, proba de talent, defilarea în costumele de baie și proba surpriză. În urma acestor probe, juriul format din studenți, profesori, coregrafi și actori ai UTCN au decis că titlul de Miss & Mister UTCN 2017 le revin bobocilor Iulia Bunescu și Răzvan Bătinaș. Cei 2, la rândul lor, au hotărât să ne împărtășească câteva cuvinte despre această experiență:

Răzvan ” A fost o experiență în care m-am adaptat la stilul studențesc de socializare și implicare într-un proiect, astfel încât am avut ocazia să cunosc oameni extraordinari și să am parte de momente cu adevărat minunate alaturi de ei. M-am distrat în mare măsură și mă bucur că am avut ocazia să particip la un astfel de eveniment.”

Iulia: ” Chiar a fost o provocare și ceva nou. Am învățat multe lucruri noi. Am cunoscut oameni faini. Aș face-o din nou dacă aș avea ocazia.”

Pe lângă cei 2 boboci câștigători, juriul a decis să mai dea încă 3 premii: Titlul de Miss & Mister Popularitate a fost luat de către Nicoleta Trifan și Sergiu Mihai Radu, premiul 2 de către Iuliana Gabriela Aaniței și Nicu Stanciu, iar premiul 3 de către Daniela Niste și Paul Păcurar.

În calitate de participantă în cadrul acestui bal, eu, Nicoleta Trifan, voi vorbi în numele tuturor despre toate aceste momente. Cu nostalgie vă spun că deja mi-e dor de toate emoțiile avute la începutul fiecărei probe, fiind și prima pereche, de starea de fericire din timpul balului, de toată munca depusă pentru ca totul să fie aproape perfect, de toate nopțile pierdute pentru a ieși ceva de nedescris și bineînțeles, de party-ul de după bal din Euphoria Music Hall. Acestea sunt doar câteva stări pe care pot să vi le descriu și care, totodată, m-au copleșit pe deplin. Experiențele frumoase sunt trăite și memorate doar de noi, boboceii. Nu regret că m-am înscris în această competiție pentru că a fost cea mai tare experiență de-a mea trăită până acum și nu a fost în zadar. Acest bal a însemnat mult pentru mine, pentru noi toți, atât bobocii, cât și organizatorii.

Țin să le mulțumesc tuturor voluntarilor, părinților noștri din OSUT, și în special organizatorului acestui bal: Florin Duruș. Sunteți cea mai frumoasă familie!

Nu în ultimul rând, le mulțumim sponsorilor și partenerilor pentru premiile oferite: 2 bilete general pass la Electric Castle + 2 invitații Untold 2018 din partea ByeByeStud, 2 invitații din partea TedX, articole de îmbrăcăminte Castellini, papioane Papionette, produse Oriflame și Vioris, vouchere la Pancake House, EgoStudio, Vestige Centre Ville, Burn fitness club și Captain Bean.

Felicitări tuturor celor implicaţi!

 

Articol realizat de Nicoleta Trifan.

Andrada Farcas
Andrada Farcas

Latest posts by Andrada Farcas (see all)

Leave a Comment