Bun venit bobocilor!

In INFO studenti by Andrada Farcas0 Comments

Salutare dragi colegi boboci!

 

Organizația Studenților din Universitatea Tehnică vă urează un călduros BUN VENIT!  Pentru ca acomodarea voastră cu viața de student clujean să fie cât mai ușoară, și pentru o studenție cât mai reușită, OSUT va fi mereu alături de voi. Având în vedere ca am trecut și noi prin experiența de student în primul an în cadrul Universității Tehnice, dorim să venim în ajutorul vostru cu o serie de informații care să vă fie de folos.

 

Cazarea în căminele UTC-N

ATENȚIE! Studenţii din anul 1 licență care solicită un loc în cămin, trebuie să fi precizat aceasta pe fişa de înscriere la admitere! Dacă au omis să o facă, pot să depună în acest scop o cerere la secretariatul facultăţii.

Cazarea se va face conform calendarului stabilit de rectoratul UTCN (nu s-a afișat încă). În caz de neprezentare, locul va fi pierdut, iar în situații obiective în care studentul nu se poate prezenta, este necesară anunțarea comisiei de cazare din căminul în care a fost repartizat, cu minim o zi înaintea demarării procesului de cazare. Acte necesare la cazare:

  • act de identitate, copie și original
  • patru fotografii de tip buletin (3/4)
  • aviz epidemiologic eliberat de către medicul de familie
  • copie după certificatul de naștere.

Vă puteți caza cu prietenii în aceeași cameră, cu condiția să intrați la cazare în grup de câte 4 și să fiți repartizați în același cămin. În cazul în care doriți să faceți schimb de loc în alt cămin, trebuie să depuneți o cerere scrisă care să fie vizată de administrația celor două cămine, după care trebuie aprobată de către Șeful Serviciului Social Cămine-Cantine.

După data de 1 septembrie a.c. vor fi afişate pe internet listele cu solicitanţii de locuri în cămine. Apariţia unui student pe aceste liste, NU garantează locul în cămin, ci doar participarea la repartizări. Studenții omiși de pe liste pot sesiza secretariatul în cel mult 3 zile de la afișare.

Studenții care NU se prezintă în perioada de cazare pentru revendicarea locului repartizat la cămin își pierd dreptul la cazare, locurile fiind redistribuite studenţilor de pe listele de rezervă.

 

Grupurile online ale studenților din UTC-N

Cu siguranță unii dintre voi veți avea anumite întrebări legate de primii pași în facultate și în viața de student în Cluj. După cum probabil ați observat sau dacă nu, aflați acum, au fost create mai multe grupuri de facebook pentru voi. Ar fi indicat să intrați în acestea pentru ca noi să vă putem împărtăși din experiența noastră și pentru a vă putea ține la curent cu informații despre facultate, campus, evenimente și multe altele. Condiția să fiți primiți în acest grup este ca pe profilul vostru să aveți trecut la studii: Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca sau facultatea la care studiați din cadrul UTCN. Orice întrebare aveți, vă rugăm să ne-o adresați, pe grupuri sau în privat, pe pagina organizației, sau direct reprezentanților.

Grupurile generale ale studenților Universității Tehnice:

Campus:

De asemenea, pentru a vă cunoaște noii colegi și a fi la curent cu informațiile care vă pot fi de interes, vă îndrumăm să intrați și în grupul studenților din anul I al facultății pe care o frecventați. În aceste grupuri se vor afla câțiva studenți consilieri la nivel de facultate din ani mai mari care vor răspunde la întrebările voastre punctuale. Pentru ca toți colegii voștri să aibă parte de o experiență cât mai plăcută în timpul studenției, vă rugăm să ne ajutați, adăugându-i pe grupuri.

Grupurile Studenților Boboci în funcție de facultăți:

 

Vrei sa fii mereu informat?

Dacă dorești să fii mereu la zi în ceea ce privește viața de student la poli, dar și să participi la diverse proiecte și evenimente, poți să ne urmarești pe pagina de Facebook: Organizatia Studentilor din Universitatea Tehnica Cluj Napoca și pe site.

 

Vom reveni cu UPDATE-uri pentru voi, pe masură ce se iau noi decizii la nivel de universitate.

Echipa #OSUTCJ vă urează mult succes în noul an!

Andrada Farcas
Andrada Farcas

Latest posts by Andrada Farcas (see all)

Leave a Comment