OSUT spune NU corupției! TU ești pregătit să o înfrunți?

In Noutati by Ioan Fodorut0 Comments

OSUT luptă și apară drepturile și interesele studenților, eliminarea corupției prezente în mediul academic, fie în rândul studenților, fie în administrație, fiind una din cele mai importante priorități ale organizației noastre.

Conform regulamentului de funcționare a căminelor UTCN: “Art. 42. Studenții cazați în căminele U.T.C.N. care vor renunța la loc, solicitând o anumită recompensă pentru acesta (adică, își înstrăinează locul de cazare), vor putea fi sancționați cu o penalitate echivalentă cu 10 (zece) taxe de cazare și își vor pierde dreptul de a solicita loc în căminele U.T.C.-N., pe tot parcursul studiilor. De asemenea, la propunerea decanatelor, studenții aflați în culpă pot fi sancționați prin exmatriculare.”

Aşadar, odată cu începerea procesului de cazare pentru anul universitar 2017-2018, vă rugăm să semnalați orice neregulă identificată în rândul studenților sau a administrației printr-un e-mail către adresa noastră [email protected] sau prin semnalarea pe pagina noastră de facebook.

Vă rugăm ca în conținutul mail-ului să ne trimiteți şi dovezile care să ateste neregula identificată.

Lasă frica deoparte şi oprește orice formă de corupție! Anonimitatea ta este asigurată!

Această postare face parte din campania “OSUT spune NU corupției! TU ești pregătit să o înfrunți?”.

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment