Campus Weekend – #colorsOfUT 2k18

In Noutati by Bianca Iancu0 Comments

Ce înseamnă oare a fi tânăr? A fi cu adevărat tânăr? Poate înseamnă a fi unul dintre acei oameni care sunt plini de poftă de viață, care au energie continuă, a te distra, a merge la școală, a-ți face prieteni. Îmbătrânim cu toții, știm asta. Da, sună ciudat, dar așa este și tocmai, odată ce ne dezvoltăm, atât intelectual, social cât și profesional, îmbătrânim.

Un tânăr trebuie să fie plin de viață, trebuie să radieze de fericire, pentru că în noi, în tineri stă toată speranța! Viitorul depinde de noi, tinerii, cu un scop bine definit, noi care ne trezim în fiecare dimineața cu gândul de a schimba orice lucru, orice hotărâre, orice neregulă!

Tot noi, tinerii cu inițiativă ne-am unit și împreună am colorat zilele lunii mai, am dat culoare campusului Observator!

Campus weekend, un proiect din cadrul Festivalului Universității Tehnice, ediția ColorsOfUT 2018 a avut loc în perioada 19 și 20 mai în campusurile studențești Observator și Mărăști. De ce Colors Of UT? Ei bine, suntem studenți și ne confruntăm zi de zi cu o grămadă de probleme care ne „seacă de culoare” și prin acest concept dorim să readucem culoarea în viețile noastre fiindcă omul în sine este o simfonie de culori!

Să vă vorbesc mai mult despre Campus Weekend…

Cum omul este obsedat să devină tot mai bun pe zi ce trece, așa am evoluat și noi. Dacă în urmă cu un an aveam „Campus day”, acum am conturat un minunat „Campus weekend”. Suntem mii de suflete care au în comun o „căsuță” dragă, căsuța noastră din studenție, așa că i-am dedicat un weekend unde am pus în prim-plan conturarea sentimentelor, trăirilor și distracției.

Așadar am dat startul bunei dispoziții sâmbătă, 19 mai! În primul rând am dat culoare campusului cu ghirlande și gulguțe realizând un decor cu adevărat desprins din tablouri viu aprinse de culorile unui artist, am amenajat chill zone de relaxare, unde am instalat hamace și am adus un plus de relaxare cu masa de fussball. Și pentru că am avut parte de vreme însorită și călduroasă, ne-am hotărât să vă răcorim cu înghețată și energizante! Mulțumim în acest sens sponsorilor Algida și RedBull. Mă declar plăcut surprinsă și sunt convinsă că o înghețată primită în campus v-a schimbat și vouă dispoziția așa cum mi-a schimbat-o și mie.

În campus Observator am derulat, reluat și reinventat Olimpiada Trăsniților, unde principalele atracții au fost: aruncatul la țintă cu roșii, împinsul sforii și water slide, urmate de cele mai trăsnite activități distractive pentru studenți.

Cum fiecare din noi trăiește prin muzică, am destins atmosfera cu un minunat concert în campus, susținut de către Garage Musik Band și Klooshka. Încadrat perfect în decor și evidențiat de apusul soarelui, concertul a adunat sufletele într-o uniune de fericire. Am încheiat prima zi de distracție cu ajutorul sunetelor care s-au transformat în culorile care pictează aerul.

Duminică, 20 mai am adus toate stilurile vechi și contemporane împreună și prin contopirea lor  am creat un eveniment cu totul magic. A continuat cea de a doua parte a olimpiadei cu o bataie cu apă de proporții. Am adus pentru câteva ore vibe-ul zilelor de vară și a distracțiilor în aer liber! That was awesome!

Că tot vorbeam de stiluri și de muzică, am întreținut atmosfera cu un minunat program de muzica tehno din cadrul #Utehno by Vlad Ivva & DIFFUSE, special organizat pentru aceste zile. Muzica este o izbucnire a sufletului, care nu are reguli! Am continuat minunata atmosferă creată de precedenta muzică  cu o super paradă Kitsch, unde cei mai îndrăzneți și-au arătat cele mai Kitsch-oase vestimentații. Parada a fost doar începutul pentru petrecerea ce a urmat. Cum am menționat că evenimentul este cu și despre oameni, genuri și gusturi diferite, petrecerea din Phi18 cu tematică Kitsch ne-a unit într-un grup cu scop comun: distracția. De asemenea, participanții au avut ocazia să participe la o tombolă cu scop caritabil. Premiile au fost: bilete WoodTech și un superb ceas Noah.

Cum orice lucru bun se termina la un moment dat, așa și evenimentul nostru a luat sfârșit! Tragem linie și facem calculele…Suntem la Poli și ne plac numerele, așadar peste 50 de voluntari implicați în proiect, 1000 de sentimente și trăiri și un singur scop: Să readucem culoare în viețile noastre!

Vă mulțumim că ați fost alături de noi! Împreună păstrăm vie tinerețea și frumusețea vieții!

 

More photos HERE. And HERE.

Articol realizat de către Daniela Niste.

 

Leave a Comment