Cazare în cămin pentru anul 2018-2019

In Noutati by Josh Vladescu0 Comments

Dragi colegi,

În perioada următoare vă puteți înscrie pentru a beneficia de cazare în cămin în anul universitar 2018-2019. Este important să precizăm că fiecare facultate este responsabilă de coordonarea procesului de cazare a studenților, conform Regulamentului de organizare și funcționare a căminelor studențești ale UTCN. Solicitarea de cazare la admitere licență și master – se realizează deodată cu fișa de înscriere (nu este necesară bifarea online).

ATENȚIE! 31 August 2018, este ultima zi în care vă puteți înscrie on-line pentru a beneficia de cămin, la următoarele adrese (utilizatorul și parola sunt aceleași cu cele utilizate pentru vizualizarea notelor via sinu): https://sinu.utcluj.ro/Camin/default.asp, sau https://depinfo.utcluj.ro.

Începând data de 1 Septembrie, vor fi afişate pe internet listele cu solicitanţii de locuri în cămine. Apariţia unui student pe aceste liste, NU garantează locul acestuia în cămin, ci doar participarea la repartizări. Studenții omiși de pe liste pot sesiza secretariatul de acest lucru în cel mult 3 zile de la afișare.

Regia de cămin pe prima lună va fi plătită în momentul cazărilor. Cuantumul ei îl găsiți în funcție de camera ocupată, mai jos:

  • student UTCN – patru persoane în cameră  –  155 lei
  • student familist UTCN – 2 persoane în camera  –  220 lei
  • student UTCN – 2 persoane în camera   –  220 lei
  • student de alte universități de stat – patru persoane în cameră  –  300 lei
  • student de la alte universități de stat – 2 persoane în cameră  –  350 lei

Cazarea, se realizează la sfârşitul lunii Septembrie, cu 4 zile înainte de începerea anului universitar, după programul afișat la pagina 6 în Regulamentului de organizare și funcționare a căminelor studențești ale UTC-N.

Adresele căminelor studențești ale UTC-N sunt:

  • Campusul Studențesc Observator, cartierul Zorilor, str. Observatorului nr. 34
  • Campusul Studențesc Mărăști, str. Fabricii de Zahăr nr. 58.

Informații specifice despre procesul de cazare în funcție de facultate:

Pentru orice informație legată de acest subiect vă stăm la dispoziție pe Facebook sau pe e-mail, la adresa [email protected].

Vă dorim o vară excelentă în continuare tuturor!

Leave a Comment