CEA MAI TARE ORGANIZAŢIE STUDENŢEASCĂ RECRUTEAZĂ!

In by Ioan Fodorut0 Comments


Înscrie-te online pe www.facebook.com/ambitie sau vino la una dintre prezentările noastre pentru a afla mai multe despre OSUT!

Complex Observator – 6 Martie, ora 20:30 (clubul Cultural)

Complex Mărăşti – 7 martie, ora 20:30 (sala de lectură din 1F)

Te consideri diferit şi nu-ţi găseşti locul în mulţimea de oameni normali?Vrei să iţi depăşeşti limitele şi să spargi barierele ce-au stat până acum în calea ta?Ţi-ai dorit dintotdeaună să faci parte dintr-o echipă puternică, competentă, dar în care primează prietenia?

Vrei să îţi explorezi la maxim talentele şi aptitudinile pe care le ai?

Îţi doreşti să te dezvolţi fără să-ţi fie teamă că poţi greşi?

Vrei să înveţi lucruri pe care la şcoală nu o să le înveţi niciodată?

Vrei să-ţi demonstrezi că poţi face faţă la orice provocare?

Dacă ai răspuns cu DA la una din intrebările de mai sus, e momentul să îţi dai seama că nu vrei ca anii tăi de studenţie să se piardă în banalitate şi trebuie să faci o schimbare! OSUT este locul în care vei găsi mediul ideal pentru dezvoltarea competenţelor tale, pentru a trăi experienţe noi, pentru a lega prietenii şi pentru a avea cele mai frumoase amintiri din studenţie!

“Familia OSUT” este gata să te primească cu braţele deschise! Tot ce trebuie să faci este să participi la una din prezentările OSUT din 6 martie – în Observator şi 7 martie – în Mărăşti sau să te înscrii on-line, accesând formularul pe care îl găseşti în partea stângă a paginii de facebook.

Urmăreşte pagina de facebook www.facebook.com/ambitie şi în fiecare zi vei afla informaţii noi despre direcţiile şi serviciile OSUT!

Tu ştii deja că locul tău e aici! 😉

Echipa de Recrutare
Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment