Chestionar privind situația generala a Cazărilor

In Noutati by Ioan Fodorut2 Comments

Buna seara, dragi Colegi!

OSUT Cluj-Napoca ia inițiativa în legătura cu Cazările care au avut loc în acest început de an universitar. Ne dorim sa prevenim orice fel de neplăceri și sa îmbunătățim cât de mult posibil procesul de cazare.

Astfel, venim cu acest chestionar prin care vrem sa auzim de la voi toate problemele pe care vreți sa le semnalați sau pe lângă care poate ați trecut crezând ca nu pot fi rezolvate. Așteptăm să vă spuneți toate ofurile în cadrul chestionarului de mai jos.

Chestionar

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Comments

  1. Îmi doresc sa ma mut in camin in marasti, am fost repartizata la un camin de liceu,caminul economic si pe langa ca platesc 360 de lei pe luna, sunt obligata sa mananc in fiecare zi acolo, mancarea nu e preferata mea,nu cea de acolo. Fac prea mult pana la facultate de pe str Deva pe muncii.. Mi-am depus cerere,dar se pare ca nimanui nu ii pasa de noi.. (sunt la buget cu 8,43 si sunt altii la taxa care sunt in marasti,nu mi se pare deloc corect.. si avem niste conditii groaznice,primim caldura de cateva ori pe zi, apa la dus de am prins-o de multe ori rece, la 00 se inchide caminul.. )

  2. De doi ani nu mi.a fost ridicată restricția impusă (fără drept de cazare,chiar dacă situația școlară asigura cazare)din cauza unor banale neînțelegeri,cu toate că am depus nenumărate cereri si la facultate si la rectorat!Mai sunt colegi în aceiași situație !

Leave a Comment