Concurs: „Recunoștință făuritorilor Marii Uniri”

In Oportunitati by Josh Vladescu0 Comments

Dragi colegi,

Cu ocazia aniversării Centenarului Marii Uniri, Ministerul Educației Naționale organizează un concurs național cu tema „Recunoștință făuritorilor Marii Uniri”, ce se adresează studenților din învățământul superior românesc, din domeniul arte vizuale și nu numai.

Concursul presupune pregătirea și elaborarea unei lucrări cu conținut original și reprezentativ pentru viziunea autorului, unde studenții au libertatea de a alege formatul și suportul pentru prezentare.

Concursul is startul luni, 3 decembrie 2018 și ia sfârșit în ultima zi de cursuri a primului semestru din anul universitar în curs (2018-2019). Primele 3 lucrări for fi selectate de către Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca în vacanța intersemestrială din anul 2019 și vor fi trimise mai departe Ministerului Educației Naționale, care va stabili ierarhia finală. Menționăm că cel mai important aspect în stabilirea câștigătorilor o reprezintă originalitatea lucrării.

Câștigătorii vor primi recunoașterea, în mod public, a poziției dobândite în cadrul concursului, atât prin premii, dar și prin acordarea Medaliei CENTENAR și a Diplomei de Excelență.

Vă încurajăm să vă înscrieți și să participați într-un număr cât mai mare, și sperăm ca prin lucrările înscrise să aducem un omagiu impresionant unui eveniment atât de important precum Centenarul Marii Uniri.

Mult succes tuturor!

 

Găsiți atașat mesajul oficial al Ministerului Educației Naționale.

Leave a Comment