Conferinţa de Cercetare în Construcţii INCD URBAN-INCERC

In Noutati by Andrada Farcas1 Comment

Dragi studenţi,

Cu toţii suntem conştienţi de importanţa informării asupra temelor şi problemelor actuale cu care noi,  studenţii, urmează să ne confruntăm în următorii ani de carieră. Aşadar, OSUT vă încurajează să participaţi alături de noi la cea de-a XIII-a ediţie a conferinţei de cercetare în construcţii, economia construcţiilor, arhitectură, urbanism şi dezvoltare teritorială (25-26 octombrie 2017).  Evenimentul va fi organizat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Construcţii, Urbanism şi Dezvoltare Teritorială Durabilă URBAN-INCERC, care aniversează cu această ocazie, 55 de ani de la înfiinţarea sucursalei Cluj-Napoca.

Tema acestei ediţii este “Cercetările aplicative, cheia dinamicii dezvoltării sustenabile în piaţa construcţiilor”. O  biectivul conferinţei este de a prezenta cele mai noi cercetări, cu accent pe legătura dintre cercetare şi piaţa construcţiilor, a proiectării şi planificării. De asemenea, avem ocazia de a-l cunoaşte pe Prof. dr. Michael GRANTHAM, invitatul special, profesor al Universităţii din Leeds, Consultant pentru Sandberg LLP, fost Preşedinte al Institutului pentru Tehnologia Betoanelor şi Director al Concrete Solutions, care va prezenta comunicarea “Betoane sustenabile/durabile – oare specificaţiile corespund întotdeauna scopului?”.

Evenimentul va avea loc în sala de conferinţe a Stadionului Cluj-Arena (Aleea Stadionului nr.2, 400375). Rugăm fiecare persoană interesată fie să participe, fie pentru a prezenta o comunicare, fie pentru a audia lucrările conferinţei, să se înscrie on-line, gratuit, până la data de 6 octombrie 2017 exclusiv la adresa https://docs.google.com/forms/ d/1FsklBwD5Aro5wciJp0knSXnMVwZ ebr61nH7wR9Y888Y/viewform. Pentru cei care vor prezenta, să trimita până la data de 29 septembrie 2017 rezumatul şi lucrarea integrală la adresa de e-mail [email protected].  Lucrările trimise pentru publicarea în revistele institutului vor putea fi trimise până la data de 6 octombrie 2017 la aceeasi adresă sau direct catre reviste. Pentru ca volumele de rezumate şi lucrări să poată fi disponibile participanţilor, nu se vor admite lucrări trimise spre publicare dupa data-limită, deşi participanţii înscrişi dupa 29 septembrie 2017 vor putea susţine comunicările.

Informaţiile suplimentare privind programul şi alte detalii organizatorice vor fi oferite doar celor care au confirmat participarea dupa data de 20 octombrie 2017, odata cu finalizarea programului, în funcţie de interesul exprimat, şi afişate pe pagina Intranet a conferinţei(http://conf.incd.ro/).

Pentru alte întrebari şi nelămuriri legate de redactarea şi trimisul materialelelor către publicare sau prezentare, vă rugăm să intraţi în legătură cu următoarele persoane de contact: CSI/conf. dr. ecol. , dr. geogr., habil. urb. Alexandru-Ionuţ PETRIŞOR, email: [email protected]; Monica COSMA, e-mail: [email protected], telefon: 0744-926169; pagină: http://conf.incd.ro/.

Vă mulţumim pentru interesul acordat şi sperăm să ne vedem în număr cât mai mare!

Andrada Farcas
Andrada Farcas

Latest posts by Andrada Farcas (see all)

Comments

Leave a Comment