Conferinta “Nevoile studentilor din Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca”

In by Ioan Fodorut0 Comments

In contextul participarii active a studentilor in procesul educational, cat si datorita preocuparii permanente a Organizatiei Studentilor din Universitatea Tehnica (OSUT) pentru nevoile si problemele reale ale studentilor, s-a desfasurat studiul “Nevoile studentilor din Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca” menit sa afle problemele studentilor politehnisti clujeni, parerea lor vizavi de deciziile care s-ar putea lua in universitate si modul in care percep ei relationarea cu actorii implicati in mediul educational din universitate.

Studiul s-a rezumat la completarea unor chestionare structurate pe intrebari cuprinse din domeniul asigurarii calitatii, dimensiunii sociale a educatiei si invatamantul centrat pe student. Promovarea acestui chestionar s-a facut prin intermediul unei campanii de pr de timp pamflet, in care cativa studenti din OSUT au interpretat diferite personaje comice in scopul determinarii studentilor de a completa chestionarul.

Rezultatele studiului vor fi prezentate si dezbatute in cadrul unei conferinte ce se va desfasura miercuri, 23 noiembrie 2011, intre orele 16-18, in Aula “Alexandru Domsa” a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca din corpul de cladire de pe strada Constantin Daicoviciu, numarul 15.

Printre invitati se vor numara studentii reprezentanti, reprezentantii celorlalte organizatii studentesti din Cluj-Napoca, membrii OSUT si simpli studenti. 

In cadrul conferintei se vor atinge urmatoarele subiecte:
  • prezentarea rezultatelor OSUT ( Alexandra Petean )
  • prezentarea rezultatelor studiului national pe nevoile studentilor facut de ANOSR in toamna anului trecut ( Delia Gologan – vicepresedinte educational ANOSR )
  • prezentarea rezultatelor studiului pe nevoie studentilor din Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca ( Popescu Cristi )
Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment