Crosul Universității Tehnice

In Noutati by Andrada Farcas0 Comments

Dragi colegi,

Odată cu evoluția tehnologiei, oamenii au început să ignore necesitățile organismului, ducând un stil de viață haotic, în care alimentația echilibrată și sportul sunt din ce în ce mai rare. Chiar dacă politehniștii își petrec majoritatea timpului înconjurați de internet și tehnologie, aceștia s-au hotărât să demonstreze că au o viață echilibrată. Astfel, OSUT vă invită să luați o pauză de la viața aglomerată de la facultate sau serviciu, și să participați la CROSUL UT în data de 11 Noiembrie 2017.

Ajuns la cea de a V-a ediție, CROSUL UT reunește atât studenți și profesori din cadrul universității, cât și cetățeni ai Clujului care doresc să-și depășească limitele. Pentru că știm cu toții că dar din dar se face rai, acest eveniment nu este doar o evadare din rutină, ci și un act de caritate. Banii adunați vor fi donați pentru ajutarea la renovarea etajului 2 al Clinicii Pediatrie III din Cluj Napoca.

Nu mai sta pe gânduri, ia-ți gașca de prieteni, familia, profesorii, colegii la de facultate sau muncă, și vino să alergi alături de noi, pentru tine, pentru sănătatea ta și pentru copiii care nu au puterea să facă asta!

Crede că poți și deja ai parcurs jumate din drum! Depășește-ți limitele! Luptă alături de noi pentru zâmbetul unui copil!

 

Acest articol a fost realizat de Denisa Frăţilă

Andrada Farcas
Andrada Farcas

Latest posts by Andrada Farcas (see all)

Leave a Comment