Crosul Universității Tehnice

In Noutati by Andrada Farcas0 Comments

Dragi cititori,

După cum probabil știți, în data de 11 noiembrie 2017, a avut loc CROSUL Universității Tehnice. Ajuns la cea de a V-a ediție, CROSUL UT a reunit din nou atât studenți și profesori din cadrul universității, cât și cetățeni ai Clujului și nu numai. Cu toții și-au depășit limitele parcurgând cei 5,7 kilometri în Parcul Central din Cluj-Napoca.

Acest proiect nu a fost doar un eveniment care susține activitatea fizică, ci a fost și un act de caritate, întrucât, banii care au fost adunați au fost donați pentru ajutarea la renovarea etajului 2 al Clinicii Pediatrie III din Cluj Napoca.

Această ediție a reușit să ajungă la numărul de 107 participanți, zeci de voluntari care au ajutat la îndeplinirea proiectului cu succes și sute de zâmbete. Fiind voluntară la acest minunat proiect, nu pot uita zâmbetele câștigătorilor, Iulia Zudor (20:51:59) la femei, respectiv Ion Dumitru (18:02:91) la bărbați. Nu uităm de locurile 2 și 3: Torok Ibolya (21:31:75), Alina Moldovan (21:41:04), respectiv Kanizsay Levente (18:16:51) și Cioc Raul (18:19:11).

Din propria perspectivă și experiență, pot afirma că atmosfera a fost perfectă pentru cros, inundată de emoții și veselie, participanții plini de energie și voluntarii fericiți la rândul lor, deoarece proiectul a fost un succes, cu toții am luptat pentru zâmbetul unui copil. Cu cea mai mare dorință și plăcere, o să particip la fiecare ediție organizată, deoarece este o experiență deosebită și cuprinde o cauză nobilă.

Multe mulțumiri și felicitări organizatorului Mihaela Plitea, tuturor celor care s-au implicat, sponsorilor și partenerilor: Arobs, Asociația 1 leu, Auchan, Beard Brothers, Depofruit, MultiPower, Primăria Cluj-Napoca, Oriflame, SportVision și Visit Cluj. Cu toții am făcut o treabă minunată!

 

Articol realizat de:  Adam Irina-Ana

Andrada Farcas
Andrada Farcas

Latest posts by Andrada Farcas (see all)

Leave a Comment