CROSUL Universității Tehnice

In Noutati by Josh Vladescu0 Comments

Dragi colegi,

După cum probabil știți, în data de 11 noiembrie 2018, a avut loc CROSUL Universității Tehnice. Ajuns la cea de a VII-a ediție, CROSUL UT a reunit din nou atât studenți și profesori din cadrul universității, cât și cetățeni ai Clujului și nu numai. Cu toții și-au depășit limitele parcurgând cei 6,4 kilometri în Parcul Central din Cluj-Napoca.

Această ediție a reușit să ajungă la numărul de 97 participanți, având zeci de voluntari care au ajutat la îndeplinirea proiectului cu succes și sute de zâmbete. Câștigătorii celor 2 categorii sunt Sucala Iulia Andreea (30:59:00) și Timis Gelu-Viorel (21:48.04) care a scos cel mai bun timp din cadrul competiției. Nu uităm nici de locurile 2 și 3 care au fost : la femei: Grigore Eulolia (32:02.06) și Huber Szidonia Timea (32:48.32), iar la băieți: Prisecaru Andrei (23:00.40) și Tiberius-Paul Savu (23:43.51).

Fiecare participant a primit un kit format din: numărul de participare, un baton fitness, napolitane, un tricou de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și un voucher de la WorldClass. Crosul a început la ora 9:00 și s-a terminat la ora 10:15 cu festivitatea de premieră. Toți participanții au primit medalii, premii de la Arobs, iar cei situați pe locurile 1,2,3 au primit ceasuri fitness.

Multe mulțumiri și felicitări organizatorului Covaciu Dan, tuturor celor care s-au implicat, sponsorilor și partenerilor: Arobs, Doo It, WorldClass, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și Primăria Cluj-Napoca.

 

Articol redactat de Frățilă Denisa

Leave a Comment