Curs Manager de Proiect

In INFO studenti by Josh Vladescu1 Comment

Salut, dragi prieteni!
După cum știți, voluntariatul nu e doar despre muncă și implicare, dar și despre dezvoltarea abilităților fiecăruia – așadar, vă aducem la cunoștință o oportunitate de dezvoltare personală.
Ministerul   Tineretului şi  Sportului  şi  Casa de Cultură a Studenţilor Cluj Napoca,  organizează în  perioada 10.12.2018 – 16.12.2018, în intervalul  orar  17.00  – 21.00, Curs Manager de Proiect. Cursul este cu titlu gratuit  şi se adresează  tuturor absolvenţilor de facultate, posesori ai unei diplome de licenţă. Vârsta maximă pentru înscriere  este de 35 ani.

Dosarele de înscriere se depun până în data de  06 .12.2018 la secretariatul  Casei de Cultură a Studenţilor, piaţa Lucian Blaga, nr. 1-3, Cluj Napoca, iar rezultatele  selecţiei  dosarelor  şi  tabelul  cu participanţii la curs se  vor afişa  în  data de  07.12.2018, orele 12.00.

Atașat, aveți formularul tipizat de inscriere. Vă încurajăm să vă înscrieți și să participați la curs. Sperăm să ne vedem la curs într-un număr cât mai mare.

 

O seară excelentă tuturor!

Comments

  1. Salut!

    Mi-ar face placere si cred ca mi-ar fi de mare ajutor sa particip la curs, fiind pasionat de domeniu si masterand al facultatii de Automatica si Calculatoare.

    O seara frumoasa!

Leave a Comment