Decizie sesiune excepțională

In INFO studenti, Noutati by Ioan Fodorut6 Comments

Dragi colegi,

în urma propunerii înaintate de către OSUT în ședința Consiliului de Administrație al Universității Tehnice din Cluj –Napoca de astăzi, 19 aprilie 2016, vă informăm că propunerea de organizare a unei sesiuni excepționale pentru toți anii de studiu a fost respinsă.  În schimb, OSUT a propus organizarea unei sesiuni pentru anii terminali. Aceasta va fi organizată la dispoziția facultăților, în perioada 21 – 30 iunie. Se vor putea susține maxim 3 examene, taxa pentru un examen fiind de 200 de lei.

Vom reveni cu detalii legate de organizarea acestei sesiuni zilele următoare.

În urma întrebărilor venite din partea voastră legate de perioada pentru această sesiune, vă informăm că perioada 21-30 iunie este flexibilă, la latitudinea facultăților. Fiecare facultate în parte programează această sesiune și fiecare etapă a licenței, de la pregătire până la susținere. Unde vor fi probleme, ori se va muta acea etapă, ori se va prelungi perioada în cazul acelei facultăți.

De asemenea, vom continua demersurile pentru ca toți anii de studiu să beneficieze de sesiune excepțională.

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Comments

 1. Not fair doar cei din anii terminali sa beneficieze de aceasta 🙁
  Prin ce este acest an mai special? 🙁
  Va rugam sa continuati demersurile

 2. Nu e normal ce se intampla. Nu se pot face presiuni pt a se face in perioada 8-10 mai sesiunea exceptionala? Noi ce facem cei din anul 4? Cand ne inscriem la licenta? In perioada 21-30 iunie e cam inutil sa se faca o sesiune exceptionala. Cam in perioada aia o sa fie sesiunea de lichidari. De ce sa se mai faca sesiune exceptionala atunci?

 3. Totusi, ar fi mai linistitor daca ne-ati spune si motivul pentru care s-a luat aceasta decizie.

  1. Din zvonurile ce se aud, reiese ca un cutare profesor a amenintat cu demisia daca se organizeaza aceasta sesiune, ori mie ‘mi se rupe’, ca sa zic pe romaneste, ca mai ramane el sau nu in universitate. Daca a ajuns sa faca scandal impotriva sesiunii, dupa parerea me nu este destul de apt psihic pentru a continua sa predea. Oricum nimeni nu e de neinlocuit.

 4. Va rog sa comunicati universitatii, ca in exact acea perioada se face si inscrierea la licenta. Ori noi nu vom putea sa ne inscriem daca nu vom fi integralisti. Si pe deasupra nu isi are rost aceasta sesiune daca in acea perioada sunt si lichidarile.

  1. Lichidarile sunt doar pentru pemestrul 2 , ce faci daca ai restanta de semestrul 1 ?

Leave a Comment