#defineCluj – Powered by innovation & creativity

In by Ioan Fodorut0 Comments

Studentii clujeni vor descoperi tainele antreprenoriatului  in domeniul  IT&C, joi, 14 Noiembrie, la City Plaza Hotel, in cadrul evenimentului  #defineCluj.

In Cluj – Napoca exista putine initiative de business din partea tinerilor, majoritatea acestora alegand inca din anii de facultate sa se angajeze in cadrul unor multinationale. Prima editie #defineCluj va oferi studentilor si tinerilor profesionisti oportunitatea de a intelege cum se poate ajunge de la o idee la un business profitabil, de la un proiect din facultate la un produs revolutionar.

#defineCluj va cuprinde prezentari din partea unor start-up-uri locale, nationale si internationale de succes. Prezentarile se vor baza pe experientele speakerilor si intamplarile prin care au trecut acestia, avand un rol motivational si inspirational pentru participanti. De asemenea, este pregatita si o dezbatere pe tema “Education is our joy 510 electronic cigarettes launchpad!”, dezbatere care va reuni reprezentanti din mediul academic, antreprenorial si cel studentesc. Prin aceasta intalnire se doreste identificarea unor modalitati de incurajare a proiectelor inovatoare si creative in IT&C.

„Dorim ca studentii clujeni sa inteleaga modul in care un proiect pentru facultate poate rezolva o problema importanta din societate si chiar poate deveni un produs revolutionar. Facebook, Instagram si Vimeo sunt doar cateva exemple de concepte ale unor tineri care au schimbat intreaga lume. Dorim sa ii incurajam sa isi dezvolte un spirit antreprenorial, dar si o gandire inovatoare si creativa”, a declarat Tudor Ogner, initiatorul proiectului #defineCluj.

Mai multe informatii despre eveniment, precum si despre inscriere, se pot gasi pe site-ul www.definecluj.ro.

Conferinta “#defineCluj” -Proiect de tineret finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment