Deschidere festivă şi test de limba engleză pentru anul I

In Noutati by Ioan Fodorut0 Comments

La Facultatea de Automatică şi Calculatoare, deschiderea festivă a cursurilor pentru studenţii din anul I va avea loc luni, 1 octombrie 2012, la sediul din str. Bariţiu nr. 26-28 în sala P03, astfel:

  • ora: 9.00 specializarea Automatică şi Informatică Aplicată
  • ora: 10.00 specializarea Calculatoare şi Tehnologia Informatiei.

Studenţii admişi în anul I care doresc să urmeze cursurile de predare în limba engleză, sunt rugaţi să depună cerere la secretariatul facultăţii cel târziu până pâna luni, 1 octombrie a.c. orele 14.00. Aceştia vor susţine un test de limbă engleză organizat de Catedra de limbi străine din universitate; fiind vorba de un test de plasare în grupe, toti candidaţii trebuie să-l susţină, inclusiv posesorii de certificate interne sau internaţionale de limba engleză.

Testul are loc la 1 octombrie 2012, orele 15.00 în sălile 40, 41, P01, P02 (cladirea UTCN din str. Baritiu nr. 26) şi vizeaza verificarea capacităţii de înţelegere si  abilitatea de scriere corectă a unui text precum şi acurateţea exprimării (testul este numai scris). Candidaţii vor avea asupra lor buletinul sau cartea de identitate precum şi chitanţa doveditoare de achitare a taxei pentru test (20 lei); plata taxei se face la biroul de taxe al institutului (str. Daicoviciu nr. 15) tot pâna luni, 1 octombrie, orele 14.00.

Urăm tuturor succes în noul an universitar 2012-2013 !

Mai multe detalii: AICI

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment