Discuţii pentru noul regulament de taxe

In by Ioan Fodorut1 Comment

În urma respingerii Regulamentului de taxe în şedinţa de Senat a UTCN de vineri, 31 August 2012, reprezentanţii studenţilor au fost invitaţi Joi, 6 Septembrie, de către conducerea UTC-N la discuţii pentru stabilirea unei noi variante a regulamentului de taxe. Menţionez că regulamentul de taxe a fost respins datorită majorarilor pe care le aducea, în principal la taxa pentru examenele din ani anteriori (majorare de la 100 lei la 200 lei).

La aceste discuţii vor lua parte pe lâmgă studenţii senatori, Conducerea Executiva a UTC-N, Dnul Vicepreşedinte al Senatului UTC-N Prof.Dr.Ing. Mihail Abrudean, comisiile Senatului pentru Educaţie şi Finanţe. Aceste discuţii au ca scop elaborarea unei variante pentru regulamentul de taxe care sa fie acceptat atât de conducerea universitaţii, cât şi de către studenţi.

De asemenea, în această şedinţă se va aduce la cunoştinţa conducerii UTC-N părerile studenţilor cu privire la majorarea taxelor pentru examen şi a impactului pe care această măsură l-ar putea avea.

Deci, nu ezitaţi să ne scrieţi pe acest subiect.

Care credeţi că vor fi principalele efecte în cazul majorării taxei de examen?

În opinia voastră care ar fi soluţia pentru creşterea performanţei studenţilor?

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment