Doua linii gratuite pe mijloacele de transport

In by Josh Vladescu1 Comment

În urma discuțiilor avute între Primăria Municipiului Cluj-Napoca, reprezentată de domnul primar Emil Boc, conducerea RATUC și reprezentanții studenților (din partea OSUT, Tudor Ogner), s-a hotărât ca, începând cu luna octombrie, studenții bugetari de la toate universitățile (inclusiv de la UTC-N) să beneficieze de două linii gratuite pe mijloacele de transport în comun, în loc de una.

Primarul Emil Boc a declarat că a discutat cu cei din conducerea RATUC pentru a le oferi studenților două linii gratuite, în loc de una. ”Am discutat pe tot parcursul verii cu cei de la RATUC și am decis ca, din octombrie, să oferim două linii gratuite pe mijloacele de transport pentru studenții clujeni”, a declarat Emil Boc.

Edilul a precizat că subvenționarea se va face la fel ca până acum, prețul abonamentului, în valoare de 60 de lei pentru o linie, fiind suportat în proporție de 50% de către Primărie și RATUC, iar restul de 50% de către universități.

Emil Boc a precizat că a discutat și despre oferirea gratuităților pentru transportul în comun pentru studenți și în perioada verii de către toate universitățile, nu doar de câteva, cum a fost cazul în această vară.

Leave a Comment