ENERGY GLOBE 2016

In Noutati by Ioan Fodorut0 Comments

ENERGY GLOBE 2016, cea mai importantă competiţie la nivel internaţional din domeniul eficienţei energetice şi protejării mediului înconjurător.

Cu peste 170 de țări participante și mai mult de 1.500 de proiecte înregistrate în acest an, Energy Globe este cea mai mare platformă pentru sustenabilitate și cel mai important premiu din lume în domeniul protecției mediului. Obiectivul nostru este de a prezenta și premia proiecte inovative și tehnologii inteligente din întreaga lume care pot aduce o schimbare sustenabilă în modul în care ne raportăm la viitorul nostru.

Populaţia în continuă creştere a planetei epuizează treptat resursele limitate ale Pământului, precum energia, apa și alimentele.
Cu toate acestea, există un potențial uimitor de economisire a energiei fără a implica concesii în ceea ce privește confortul pentru noi toți, dimpotrivă. Credem că ideile şi proiectele
iniţiate în mediul universitar ar putea aduce o contribuție semnificativă în cadrul acestor preocupări de conservare a resurselor şi protejare a mediului înconjurător.

NU EXISTĂ PROIECTE PREA MICI SAU PREA MARI!

Recent am lansat E.ON Energy Globe în România. Competiţia se adresează companiilor, persoanelor fizice, dar şi mediului universitar. Premiile se acordă pentru 5 categorii: Companii, Municipalităţi, Do it yourself, Tineret și Idei. Câștigătorii pentru fiecare categorie vor fi prezentați în cadrul unei gale care va avea loc în luna octombrie, la București.

În fiecare an, premiile internaționale Energy Globe pentru fiecare dintre cele 5 categorii sunt acordate în cadrul unei ceremonii difuzate de televiziunile internaționale, la care participă celebrități din întreaga lume. Pentru fiecare categorie se acordă un premiu în bani în valoare de 10.000 euro.

Toate proiectele complet înregistrate sunt incluse în baza de date Energy Globe, care este disponibilă publicului larg.

PENTRU DETALII CU PRIVIRE LA PREMIILE ENERGY GLOBE, INFORMAȚII DE ÎNSCRIERE ȘI PENTRU DESCĂRCAREA FORMULARULUI DE ÎNSCRIERE VĂ RUGĂM SĂ ACCESAȚI PAGINA WWW.ENERGYGLOBE.RO

Pentru întrebări, vă rugăm contactați echipa Energy Globe prin e-mail la [email protected]

Prin înscrierea de idei şi proiecte ne ajutați să oferim un viitor lumii și tinerilor! Orice iniţiativă poate fi un pas important către o lume mai bună pentru noi toți.

Așteptăm cu deosebit interes proiectele din zona dumneavoastră de activitate!

E.ON ENERGY GLOBE AWARD ROMANIA

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment