UPDATE: Evaluarea Cadrelor Didactice

In INFO studenti by Andrada Farcas0 Comments

Dragi colegi,

În urma deciziei Consiliului de Administrație, am obținut prelungirea campaniei de Evaluare a Cadrelor Didactice până la data de 1 octombrie, 2017. Mergând pe premisa “Un cuvânt simplu spus la timpul potrivit poate să facă cât alte o sută spuse când nu trebuie”, vă încurajăm pe toţi spre completarea formularelor de evaluare. Luând în considerare numeroasele probleme actuale, pentru a fi luați în seamă trebuie să luptăm împreună.

La momentul actual, puterea exemplului, atât în cadrul profesorilor, cât şi al nostru, al studenţilor este extrem de importantă. Cu siguranţă fiecare dintre noi are o părere formată, un cuvânt de spus, aşa că vă sfătuim să rupeţi cercul vicios, prin propria completare și încurajare a colegilor şi prietenilor în scopul de a face același lucru. Feedback-ul vostru, fie el pozitiv sau negativ, este deosebit de relevant pentru viitorul generaţiilor următoare.

Acum avem ocazia să ne exprimăm liber şi anonim, dar în mod corect şi serios. Până la data de 1 octombrie site-ul evaluare.utcluj.ro este deschis pentru completarea formularelor. Vă rugăm pe cei care NU aţi intrat încă in posesia codurilor de evaluare să vă contactaţi tutorii de an în vederea obţinerii acestora.

Numărul mare de chestionare completate ne dă puterea necesară să vă apărăm drepturile în Consiliile facultăților și în Senatul UTC-N. În momentul în care studenții care evaluează depășesc pragul de 60% din totalul studenților din cadrul unei facultăți, întocmirea unui raport intern în fiecare departament este obligatorie. Acest raport este înaintat către decanat, unde acestea urmează să fi centralizate și făcute publice.

Rapoartele atrag după sine răspundere și ne dau posibilitatea să cerem măsuri pentru rezolvarea punctuală a problemelor semnalate.

Dacă acest prag NU este atins, problemele semnalate de către studenți și rezultatele evaluării vor fi discutate de către directorul de departament cu fiecare cadru didactic, urmând să intrăm în același cerc vicios.

Informeză-te, exprimă-te şi ajută la schimbare! De la NOI, studenții, pornește totul!

Andrada Farcas
Andrada Farcas

Latest posts by Andrada Farcas (see all)

Leave a Comment