Evaluarea Cadrelor Didactice

In Noutati by Bianca Iancu0 Comments

Vrei să schimbi ceva în facultate? Vrei să-ți faci auzită vocea? Participă la Evaluarea Cadrelor Didactice până la data de 16 martie 2018.

Mergând pe premisa “Un cuvânt simplu spus la timpul potrivit poate să facă cât alte o sută spuse când nu trebuie”, vă încurajăm pe toţi spre completarea formularelor de evaluare. Luând în considerare numeroasele probleme actuale, pentru a fi luați în seamă trebuie să luptăm împreună.

Puterea exemplului, atât în cadrul profesorilor, cât şi al nostru, al studenţilor este extrem de importantă. Cu siguranţă fiecare dintre noi are o părere formată, un cuvânt de spus, aşa că vă sfătuim să completați formularele și să vă încurajați colegii şi prietenii să facă același lucru. Feedback-ul vostru, fie el pozitiv sau negativ, este deosebit de relevant pentru viitorul generaţiilor următoare.

Începând cu anul 2017, datorită demersurilor OSUT în senatul UTC-N, evaluarea cadrelor didactice contează! Numărul mare de chestionare completate ne dă puterea necesară să vă apărăm drepturile în Consiliile facultăților și în senatul UTC-N. Loghează-te pe site-ul evaluare.utcluj.ro cu codul de acces unic și anonim extras de la îndrumătorul tău de an și evaluează-ți profesorii!

În momentul în care studenții care evaluează depășesc pragul de 60% din totalul studenților la care un profesor predă, întocmirea unui raport intern în fiecare departament este obligatorie. Acest raport este înaintat către decanat, care centralizează rapoartele și le face publice. Rapoartele atrag după sine răspundere și ne dau posibilitatea să cerem măsuri pentru rezolvarea punctuală a problemelor semnalate.Dacă acest prag nu este atins, problemele semnalate de către studenți și rezultatele evaluării vor fi discutate de către directorul de departament cu fiecare cadru didactic.

Studenții vor extrage câte un cod anonim de la îndrumătorul lor de an și îl vor folosi pentru a completa chestionarul de evaluare a cadrelor didactice pe site-ul evaluare.utcluj.ro. Sistemul de evaluare implementat nu păstrează nici o legătură între identitatea studentului și răspunsurile oferite. Studentul nu este obligat să răspundă la întrebările din chestionarul de evaluare.

 

Informeză-te, exprimă-te şi ajută la schimbare! De la NOI, studenții, pornește totul!

Leave a Comment