Evaluarea Cadrelor Didactice pentru Semestrul 1

In Noutati by Ioan Fodorut0 Comments

Începând cu acest semestru, datorită demersurilor OSUT în senatul UTC-N, evaluarea cadrelor didactice contează!

Numărul mare de chestionare completate ne dă puterea necesară să vă apărăm drepturile în Consiliile facultăților și în senatul UTC-N. Loghează-te pe site-ul evaluare.utcluj.ro cu codul de acces unic și anonim extras de la îndrumătorul tău de an și evaluează-ți profesorii!

În momentul în care studenții care evaluează depășesc pragul de 60% din totalul studenților la care un profesor predă, întocmirea unui raport intern în fiecare departament este obligatorie. Acest raport este înaintat către decanat, care centralizează rapoartele și le face publice. Rapoartele atrag după sine răspundere și ne dau posibilitatea să cerem măsuri pentru rezolvarea punctuală a problemelor semnalate.

Dacă acest prag nu este atins, problemele semnalate de către studenți și rezultatele evaluării vor fi discutate de către directorul de departament cu fiecare cadru didactic.

Studenții vor extrage câte un cod anonim de la îndrumătorul lor de an și îl vor folosi pentru a completa chestionarul de evaluare a cadrelor didactice pe site-ul evaluare.utcluj.ro. Sistemul de evaluare implementat nu păstrează nici o legătură între identitatea studentului și răspunsurile oferite. Studentul nu este obligat să răspundă la întrebările din chestionarul de evaluare.

Părerea voastră contează, însă avem nevoie de ajutorul vostru în lupta pentru drepturile studențești. Completează chestionarul de evaluare până la data de 13 martie 2017 și nu uita că tu poți aduce schimbarea în facultatea ta!

Mai multe detalii: Metodologia de evaluare a activității cadrelor didactice

 

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment