Evaluarea Cadrelor Didactice – Primăvară 2019

In Noutati by Josh Vladescu0 Comments

Odată cu sfârșitul semestrului universitar, a venit din nou momentul pentru Evaluarea Cadrelor Didactice. E momentul să îți exprimi aprecierea sau nemulțumirea pentru profesorii care ți-au predat în semestrul care tocmai a trecut. Evaluarea Cadrelor Didactice are loc până la data de 30 Martie.

Vă aducem aminte cât de importantă este evaluarea, deoarece feedback-ul vostru este preluat, fie el pozitiv sau negativ, de către profesori, fiind mai departe un element important în îmbunătățirea mediului univeristar atât pentru voi, cât și pentru generațiile următoare.

Suntem departe de a fi lipsiți de probleme în mediul academic, așa că vă încurajăm să completați formularele on-line de evaluare, și să îi încurajați și pe colegii și prietenii voștri din UTC-N să o facă.

Numărul mare de chestionare ne permite să apărăm drepturile studenților în consiliile facultăților și în senatul UTC-N. Folosind codul de acces anonim unic extras de la îndrumătorul tău de an, loghează-te pe site-ul evaluare.utcluj.ro și completează formularul online.

Întocmirea unui raport intern în cadrul fiecărui departament devine obligatorie din momentul în care studenții care evaluează depășesc 60% din totalul studenților la care un profesor predă. Acest raport este mai apoi trimis către decanat, care centralizează rapoartele și le face publice. Aceste rapoarte atrag după sine răspundere și ne dau posibilitatea să cerem măsuri pentru rezolvarea punctuală a problemelor semnalate. Dacă acest prag nu este atins, problemele semnalate de către studenți și rezultatele evaluării vor fi discutate de către directorul de departament cu fiecare cadru didactic.

Studenții vor extrage câte un cod anonim de la îndrumătorul lor de an și îl vor folosi pentru a completa chestionarul de evaluare a cadrelor didactice pe site-ul evaluare.utcluj.ro. Sistemul de evaluare implementat nu păstrează nici o legătură între identitatea studentului și răspunsurile oferite. Studentul nu este obligat să răspundă la întrebările din chestionarul de evaluare.

În urma evaluării de anul trecut, facultățile au făcut publice rapoarte EADS (Evaluării Activităţii Didactice de către Studenţi), disponibile pe paginile acestora:

Fac. Automatică și Calculatoare: Raport EADS AC

Fac. Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației: Raport EADS ETTI

Fac. Mecanică: Raport EADS Mecanică

Fac. Arhitectură și Urbanism: Raport EADS FAU

Fac. Construcții: Raport EADS Construcții

Fac. Instalații: Raport EADS Instalații

Informeză-te, exprimă-ți părerea şi fii parte din schimbare!

Leave a Comment