Exchange 2011

In by Ioan Fodorut0 Comments

Începând de astăzi, OSUT si LSFETc, împreună cu organizațiile partenere, vă invită să vă înscrieți în proiectul Exchange.

           Acest scurt internship, aflat la a 4-a ediție, presupune un schimb de experiență pe care studenții din mai multe centre universitare din țară, din facultățile de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, îl pot experimenta timp de o săptămână.
             Perioada de desfășurare a Exchange-ului este 14-18 Noiembrie. Asta implică participarea la activitățile școlare și extra-curriculare, la una din facultățile omonime din Timisoara, București, Iași, Constanța, Suceava sau Oradea. Studenții care pleacă în acest proiect vor primi adeverințe din partea facultății la care vor merge, confirmând participarea lor la cursuri/seminarii/laboratoare. Cazarea va fi asigurată pe toată perioada șederii.
             Ia-ți inima în dinți, fă-ți bagajul și mergi să vezi cum se studiază în alte colțuri ale țării și cum este viața de student în alt centru universitar decât cel cu care ești obișnuit.

Completează formularul de înscriere până cel târziu vineri, 11.11.2011, iar noi te vom contacta în cel mult 24 de ore pentru confirmare.

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment