Festivalul Studențesc de Antreprenoriat

In Noutati by Ioan Fodorut0 Comments

Stimați studenți,

Avem deosebita plăcere ca, în numele Centrului pentru Iniţiere şi Dezvoltare Organizaţională – CIOS, în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, să vă adresăm invitaţia de a participa la Festivalul Studenţesc de Antreprenoriat Eco-responsabil, din cadrul PLATFORMEI ANTREPRENORIALE DE BUNĂ GESTIONARE A AMBALAJELOR ÎN ECONOMIA CIRCULARĂ, care se va desfășura în perioada 23-24 Noiembrie 2016.

Festivalul Studenţesc de Antreprenoriat Eco-responsabil este adresat studenţilor la nivel de licenţă, masterat şi doctorat. Acesta va cuprinde mai multe activități, printre care enumerăm: un concurs de planuri de afaceri eco-responsabile, având la bază substituirea, reducerea, refolosirea şi reciclarea deşeurilor; o masă rotundă pentru facilitarea interacţiunii dintre antreprenori şi studenţi cu focusare pe eco-inovare şi deșeuri; prezentări de bune practici antreprenoriale cu orientare spre eco-responsabilitate. Pentru ca sprijinim spiritul antreprenorial, vom avea premii in valoare de 3000 LEI!

În speranța că v-am trezit interesul de a participa la Festival, vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră, prin completarea formularului electronic pe care îl găsiți la link-ul alăturat, până cel târziu în data de 22 Noiembrie 2016:

https://goo.gl/VTTo1u

Detalii cu privire la Regulamentul Festivalului gasiti accesand urmatorul link: http://cios.ro/wp-content/uploads/2016/11/REGULAMENT-Festival_CIDO.pdf .

Linkul de accesare a paginii evenimentului este: Festivalul Studentesc de Antreprenoriat Eco-responsabil .https://www.facebook.com/events/685150754982686/

Așteptăm cu interes planurile voastre de afaceri!

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment