Festivalului-concurs de muzică folk pentru tineri “Invitaţie la castel”

In by Ioan Fodorut0 Comments

Asociaţia Modus Vivendi şi Asociaţia de tineret CONCILIUM în parteneriat cu Organizaţia Studenţilor din Universitatea Tehnică organizează în Cluj-Napoca în perioada 3-4 noiembrie 2011 a VI-a ediţie aFestivalului-concurs de muzică folk pentru tineri “Invitaţie la castel”. Evenimentul este organizat cu sprijinul Universităţii Babeş-Bolyai, al Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj şi al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

 

Festivalul are ca scop promovarea unui stil muzical valoros în rândul tinerilor, dezvoltarea spiritului competiţional în deplin fair-play, încurajarea tinerilor spre activităţi ce constituie alternative sănătoase la violenţa promovată prin jocuri de calculator şi anumite programe TV.
De asemenea, evenimentul oferă un spectacol de calitate clujenilor prezenţi în sala prin recitalurile de exceptie ale invitaţilor: Marius Baţu, Dinu Olăraşu, Emeric Imre, Magda Puskas, Ioan Onişor si Ionuţ Mangu.  Spectacolele vor avea loc în sala Auditorium Maximum de la Colegiul Academic (str. M. Kogălniceanu nr. 3-5) în 3 şi 4 noiembrie 2011 începând cu ora 18.00.
Anii trecuţi, sala de spectacole a fost plină de fiecare dată. Anul acesta estimăm o participare de ~1200-1400 persoane în cele doua zile de festival. Organizatorii oferă un cadru unic în care tinere talente, elevi şi studenţi din zona Cluj şi din ţară, se dezvoltă armonios sub semnul unei activităţi culturale certe, iar faptul că numărul de participanţi, în concurs şi în sală, a crescut de la an la an fac îndreptăţită afirmaţia că acest eveniment a devenit un punct de reper pentru tânăra generaţie îndrăgostită de muzica bună.
Prezenta constituie o invitaţie de a veni alături de tineri şi de clujeni în sala de spectacol şi de asemenea, o rugaminte, de a sprijini efortul organizatorilor legat de mediatizare.
            Vă mulţumim şi vă asteptăm cu drag.
Calendarul Festivalului
2 noiembrie 2011
ora 15.00  –  conferinţă de presă – Clubul Muschetarilor, Str. I. Raţiu Nr. 9
ora 17.00 – preselecţia concurenţilor pentru sectiunea concurs – Sala Auditorium Maximum, Colegiul Academic (str. M. Kogalniceanu nr. 3-5)
3 noiembrie 2011 – Sala Auditorium Maximum
ora 18:00 –  Secţiunea concurs.
                    Recitaluri invitaţi: Emeric IMRE
                                                  Ioan ONIŞOR si Ionuţ MANGU

4 noiembrie 2011 – Sala Auditorium Maximum
ora 18:00 – GALA LAUREAŢILOR. Festivitatea de premiere.
                  Recitaluri invitaţi : Marius BAŢU  
                                                 Dinu OLĂRAŞU
                                                 Magda PUSKAS
Toate spectacolele vor avea loc in sala Maximum Auditorium, Colegiul Academic (str.M.Kogălniceanu nr.3-5).
Intrarea este liberă.
Fisa de inscrere poate fi gasita AICI!
Regulamenul poate fi gasit AICI!
Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment