Gala Aniversară OSUT 14 ani

In Noutati by Andrada Farcas0 Comments

Dragi colegi,

Pe data de 1 octombrie 2017, Organizaţia Studenţilor de la Universitatea Tehnică a împlinit frumoasa vârstă de 14 ani. În toată această perioadă, generaţiile OSUT au învăţat împreună ce este respectul, onoarea, prietenia, performanţa, iniţiativa, creativitatea, responsabilitatea şi ambiţia. Toate aceste calităţi au fost demonstrate de către voluntari de-a lungul timpului, iar recent, aceştia au arătat ce înseamnă o echipă unită, devotată şi muncitoare, prin organizarea celui mai relevant eveniment festiv pentru organizaţie, şi anume Gala Aniversară OSUT 2017, din data de 3 Octombrie.

Tema acestui an a fost OSUT x MACHINA: 14 years of friendship in the age of technology, iar voluntarii au avut grijă să pregatească decorul sălii – şi anume fosta Casă de Modă de pe str. G. Bariţiu – creând un ambient presărat cu eleganţă si bun-gust.  Atmosfera a fost întreţinută de entuziasmul invitaţilor, de emoţia voluntarilor, şi de  sinceritatea oamenilor ce au urcat pe scenă.  Le mulţumim profesorilor Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca care au fost prezenţi, fiind cei care ne susţin şi ne ajută să păstrăm o legătură cât mai stransă cu mediul academic. De asemenea, pe scenă au fost prezenţi numeroşi membri reprezentativi ai altor organizaţii studenţeşti, atât din Cluj-Napoca, cât și din restul țării. Sperăm să îmbogăţim în continuare colaborările cu aceştia, mulţumindu-le totodată pentru relaţiile de prietenie si profesionalisim de până acum.

Prezentatorul evenimentului, preşedintele OSUT Ioan-Iustin Fodoruţ a continuat prin introducerea pe scenă a figurilor reprezentative pentru toate proiectele organizaţiei, însoţite de descrieri relevante ale acestora. Următorii care au urcat pe scenă au fost membri de bază ai organizaţiei, cei care au creat istoria OSUT-ului şi au contribuit la ceea ce această organizaţie este în momentul de faţă, şi anume Alumnii. Evenimentul a fost urmat de prezentarea Biroului de Conducere şi Biroului de Conducere Extins, cei care vor face posibil un viitor cât mai stralucit al organizaţiei. Ultimii, dar nu cei din urmă, au fost membrii activi OSUT, cei care au făcut şi vor face totul posibil, fiecare fiind parte din sufletul organizaţiei.

Sentimentul pe care noi, oamenii, îl simţim în momentele cele mai relevante din viaţa noastră şi mulţumirea pe care o avem, ştiind că suntem susţinuţi de o echipă formată din oameni devotaţi, dar mai presus de toate, formată din prieteni, este de nedescris. Aceste trăiri au fost resimţite şi de către participanţii şi organizatorii Galei Aniversare, care pe lângă prezentarea la care au participat, au avut ocazia să ia parte și la o frumoaă sesiune de socializare.

Seara festivă s-a încheiat cu brioşe, şampanie şi fotografii de grup, fiind urmată de o petrecere dedicată studenţilor din UT, şi anume Poli Private Party, care a avut loc în clubul Euphoria. Sperăm ca la următoarea Gală, şi anume Gala Voluntarului 2018, să ne revedem cu la fel de multă bună-dispoziţie, şi cu un număr cel mai puţin la fel de mare de motive să ne mândrim şi să ne bucurăm împreună de celebrarea prieteniei şi a voluntariatului!

Din dorința de a retrăi frumusețea evenimentului, aici puteți găsi albumul cu momentele superb surprinse de către Claudiu Ardelean.

Pentru ultima oară în acest an, LA MULȚI ANI, OSUT Cluj-Napoca!

 

Andrada Farcas
Andrada Farcas

Latest posts by Andrada Farcas (see all)

Leave a Comment