Gala Voluntarului OSUT 2018

In Noutati by Bianca Iancu0 Comments

” Cu toții știm că o gală înseamnă un spectacol cu caracter solemn, sărbătoare la care de regulă participă persoane oficiale. Cuvântul gală ne duce totodată cu gândul și la petrecerile extravagante cu covor roșu, șampanie scumpă și celebrități etalându-și ținutele luxoase. Ei bine nu este vorba de genul acela de gală…Pentru noi, gala înseamnă un eveniment unde se premiază voluntarii plini de pasiune, voință, perseverență și puterea de a fi mai bun în fiecare zi.

Da, continuând tradiția de a celebra excelența în orice domeniu, OSUT a dedicat, și în acest an, o gală specială voluntarilor și proiectelor cu impact major asupra societății. Protagoniştii ediţiei din acest an sunt „personaje” inspiraţionale, revoluţionare, ori de notorietate, care s-au remarcat prin viziune şi, de ce nu, prin mândria de a lupta pentru studenți!

Gala Voluntarului OSUT 2018 a avut loc în data de 25 mai la sala „Multimedia”, Cluj Arena, o sala încăpătoare , primitoare și gata să găzduiască timp de câteva ore emoțiile, sentimentele și clipele de fericire ce aveau să urmeze. Nu am avut covor roșu, dar tema evenimentului ne-a permis să evadăm într-o lume magică și totodată plină de mister. Așadar, anvergura anilor  20-30 și The Great Gatsby au fost principalele linii de contur al întregului peisaj.

Cea mai importanta seară din viața de voluntar avea să înceapă…Da, spun cea mai importantă deaorece, după un an întreg de muncă, sacrificii și dedicare, voluntarii adună roadele muncii lor. Începând cu ora 19:00, sala a început să se umple de energia vechilor și noilor voluntari OSUT. Specific perioadei în care ne refugiam în această seară, franjurile, mărgelele și aplicațiile strălucitoare au fost nelipsite.

Am dat startul evenimentului la ora 19:30 alături de gazdele noastre, Alexandru Ilovan și Camelia Bulea care au întreținut atmosfera pe tot parcursul serii. Seara era abia la început și deja în sală pluteau emoțiile și fericirea tuturor celor prezenți.

Binele tot cu bine se rasplătește…Așa că am pus la punct fiecare detaliu prin care să le aducem mulțumirea tuturor voluntarilor implicați și să aducem un plus de recunoștință celor care s-au dedicat în întregime activităților de voluntariat din cadrul organizației.

Cum noi funcționăm ca un grup de oameni cu un singur scop, în acțiunile noastre noi ne respectăm valorile: PRIETENIE, AMBIȚIE, ONOARE, PERFORMANȚĂ, RESPECT, INIȚIATIVĂ, CREATIVITATE, RESPONSABILITATE. Așadar ești răsplatit cu valorile cu care operezi. Cei  care au respectat în întregime valorile noastre au fost și sunt distinșii membrii ai Biroului de Conducere 2017-2018: Președinte: Ioan Fodoruț; Director Executiv: Cătălin Dumitroaea; Director PR: Andrada Farcaș și Bianca Iancu; Secretar General: Alexandra Dobre; Vicepreședinte Interne: Adriana Molnar; Vicepreședinte Externe: Urda Sebastian; Vicepreședinte Construcții: Adela Lazăr; Vicepreședinte Electro: Benea Alexandru; Vicepreședinte Mecanică: Radu Buta și Horațiu Har. Vă mulțumim pentru implicarea cu dăruire și profesionalism în activitățile desfășurate și totodata pentru reușitele remarcabile care au dus la dezvoltarea legăturilor externe , interne și dezvoltarea creativă  și responsabilă a OSUT!

 

Am continuat  cu premierea membrilor din  Biroul de Conducere Extins, cei care au muncit pentru ca direcțiile, serviciile și proiectele să iasă ca la carte! Așadar, dragi coordonatori vă mulțumim pentru contribuția în cadrul organizării evenimentelor desfășurate în anul universitar 2017-2018, pentru respectarea și impunerea valorilor voluntariatului!

Suntem recunoscatori celor cu care  am semnat un tratat de prietenie și colaborare veşnică, pe care îl prelungim din lună în lună și din an în an. Mulțumim anticipat ONG-urilor partenere care au fost alături de noi la acest minunat eveniment.

Nu în ultimul rând, dorim să mulțumim profesorilor din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca pentru spijinul acordat în bunul demers al proiectelor și vă suntem recunoscători pentru respectul de care ați dat dovadă pe parcursul colaborării noastre!

Drumul spre fericire presupune trei secrete: hotărâre, efort şi timp.  Ne numin voluntari, suntem hotărâți să apărăm și să luptăm pentru drepturile studenților, depunem  efort în atingerea scopului nostru și suntem inamicul numărul 1 al timpului. În această seară am reușit să înghețăm timpul cu ajutorul fotografiilor, realizate atât de fotografii noștri cât și în universul paralel creat de cabina Photo Booth.

Premiile nu s-au terminat… Așa că emoțiile au inundat sala când a venit momentul să anunțăm câștigătorul titlului de Voluntarului anului. Voluntarul care și-a dedicat cel mai mult din timpul său pentru implicarea activă în cadrul organizației pe parcursul unui an este Cristi Tohătan! Felicitări și îți mulțumim pentru devotament!

Tinereţea e timpul de a învăţa înţelepciunea, bătrâneţea e timpul de a o aplica. Urmatoarea categorie de premianți ai OSUT sunt ,bineînțeles, persoanele care au dobândit cele mai multe cunoștințe, persoanele care au învățat lucruri făcându-le, cei care ne veghează , cei la care putem apela când ne este greu. Trecând peste alte introduceri, ținem să mulțumim frumoșilor ALUMINI ai organizației pentru contribuția adusă la dezvoltarea creativă și organizațională!

Ceea ce numin noi început, este sfârșitul altuia.

Am încheiat evenimentul cum se cuvine, bineînțeles cu tort și șampanie! Și ca să continuăm cu voia bună și distracția, ne-am schimbat locația în Club Revolution unde am readus moda anilor 20! Mulțumim pe această cale Club Revolution pentru profesionalism și colaborare!

Mulțumim tuturor pentru prezență, am dovedit încă o dată că voluntarii reprezintă iubirea în mișcare!

 

– Daniela Niste, membru activ OSUT

 

Leave a Comment