Hacking Health

In Noutati by Andrada Farcas0 Comments

Dragi studenţi ambiţioşi,

Venim cu o propunere foarte tentantă pentru perioada ce urmează.

La începutul acestui an, Dan Nechita, Diana Pop împreună cu Tudor Oprea, au fondat Smart Everything Everywhere (SEE) http://see40.org/, după o perioadă în care au coordonat programul GovITHub(http://ithub.gov.ro/) şi au organizat Forumul România Digitală (http://ithub.gov.ro/industry-4-0/), încurajând astfel procesul de digitalizare a industriei (Industry 4.0) în România. Acum ai şi tu ocazia să faci parte la acest demers.

CUM?

Hacking Health este un hackathon pe tema e-health organizat împreună cu Johnson and Johnson — unde se oferă primelor 3 echipe caştigătoare câte 5,000 USD pre-seed funding pentru a-şi duce mai departe proiectele. De asemenea, vor fi acoperite costurile de deplasare şi de cazare ale participanţilor care nu sunt din Bucureşti (tren si hotel). Detalii: health-hackathon.see4 0.org

DE CE?

În primul rând, aceasta este o experienţă demnă de trăit atât pentru începători, cât şi pentru cei avansaţi sau care au mai participat şi în trecut la acest gen de activităţi. OSUT încurajează participarea la diverse evenimente strâns legate de domeniul pe care îl studiaţi, iar acum este perioada cea mai prielnică de a învăţa cât mai multe lucruri noi, mai ales prin dezvoltarea pe plan profesional.

Ce mai aştepţi? Nu rata ocazia şi înscrie-te!

#OSUTCJpromoveazăPERFORMANȚA

Andrada Farcas
Andrada Farcas

Latest posts by Andrada Farcas (see all)

Leave a Comment