Important! Calendarul cazărilor. Data limită pentru înscrierea on-line.

In Noutati by Ioan Fodorut0 Comments

Salutări, dragi Colegi!

Dorim să vă informăm ca în urma deciziei de la nivelul conducerii universității, cazarea pentru anul universitar 2016-2017 se va desfășura conform programului prezentat mai jos. Reamintim că în curând se va afișa lista cu repartizarea locurilor în cămine (cât de curând posibil după primirea de către facultăți a locurilor de la conducerea universității).

Calendarul cazărilor

Actele necesare la cazare pentru stundenți sunt:

– Actul de identitate, în original și copie; sau, procura notarială (dacă este cazul);
– Patru fotografii tip buletin (3/4);
– Aviz epidemiologic eliberat de către medicul de familie sau de către medicul de la cabinetele medicale aflate în complexele studențești;
– Copie după certificatul de naștere;
– Adeverință de salariat al părintelui/părinților, vizată de unitatea școlară, pentru studenții care solicită gratuitate în calitate de fii ai personalului didactic.

De asemenea, termenul limită pentru depunerea cererilor de cazare on-line de către studenții din ani mari, precum și a dosarelor cu situații speciale (sau sociale) este Vineri, 16 Septembrie 2015, ora 10. După această dată nu se mai iau în considerare solicitările.

Echipa OSUT dorește să profitați din plin de săptămânile de vacanță rămase!

Vrei sa fii mereu informat?

Dacă dorești să fi mereu informat în ceea ce privește viața de student la poli, dar și să participi la diverse proiecte și evenimente poți să ne urmarești pe pagina noastră de Facebook: Organizatia Studentilor din Universitatea Tehnica Cluj Napoca.

Daca te-a ajutat acest articol, apasă butonul LIKE. 😀

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment