Important! Informații CAZĂRI 2017!

In INFO studenti by Andrada Farcas0 Comments

Dragi colegi,

Deoarece “Cazarea pentru anul universitar 2017-2018” este un subiect de mare interes, ne-am gândit să venim în ajutorul vostru cu o serie de informații care să vă ajute pe parcursul acestui proces.

Trebuie să precizăm că fiecare facultate este responsabilă de coordonarea procesului de cazare a studenților, conform Regulamentului de organizare și funcționare a căminelor studențești ale UTCN.

Pentru cazare în  anul universitar 2017-2018, la anii mari 2-4 licență și 2 master, activarea online a posibilității de solicitare a cazării se face începând cu 10 IULIE 2017. Solicitarea de cazare la admitere licență și master – se realizează deodată cu fișa de înscriere (nu este necesară bifarea online).

ATENȚIE! 31 August 2017, este ultima zi în care vă puteți înscrie on-line pentru a beneficia de cămin, la următoarele adrese (utilizatorul și parola sunt aceleași cu cele utilizate pentru vizualizarea notelor): https://sinu.utcluj.ro/Camin/default.asp, sau https://depinfo.utcluj.ro.

După data de 1 septembrie a.c. vor fi afişate pe internet listele cu solicitanţii de locuri în cămine. Apariţia unui student pe aceste liste, NU garantează locul în cămin, ci doar participarea la repartizări. Studenții omiși de pe liste pot sesiza secretariatul în cel mult 3 zile de la afișare.

Regia de cămin pe prima lună va fi plătită în momentul cazărilor. Cuantumul ei îl găsiți în funcție de camera mai jos:

  • student UTCN – patru persoane în cameră  –  155 lei
  • student familist UTCN – 2 persoane în camera  –  220 lei
  • student UTCN – 2 persoane în camera   –  220 lei
  • student de alte universități de stat – patru persoane în cameră  –  300 lei
  • student de la alte universități de stat – 2 persoane în cameră  –  350 lei

Cazarea, se realizează la sfârşitul lunii septembrie, cu 4 zile înainte de începerea anului universitar, după programul afișat la pagina 6 în Regulamentului de organizare și funcționare a căminelor studențești ale UTC-N.

Adresele căminelor studențești ale UTC-N:

  • Campusul Studențesc Observator, cartierul Zorilor, str. Observatorului nr. 34
  • Campusul Studențesc Mărăști, str. Fabricii de Zahăr nr. 58.

Informații specifice despre procesul de cazare în funcție de facultate:

Pentru orice informație legată de acest subiect vă stăm la dispoziție la adresa de mail [email protected] sau pe facebook.

Echipa OSUT Cluj vă așteaptă cu brațele deschise!

Andrada Farcas
Andrada Farcas

Latest posts by Andrada Farcas (see all)

Leave a Comment