Important! Sesiunea de restante – Toamna 2016!

In INFO studenti, Noutati by Ioan Fodorut6 Comments

Salutare, dragi colegi! Sperăm că vă întoarceți cu bateriile încărcate din aceasta vacanță!

În urma întrebărilor primite referitoare la sesiunea de restanțe ce se va desfășura în perioada 1 – 7 septembrie 2016 în UTCN, dorim sa venim în ajutorul vostru punându-vă la dispoziție o serie de informații:

Plata examenelor se face până Marți, 30 August la casierie (având program de funcționare între orele 8-14) și online până în Marți, 30 August ora 24:00. Pentru examenele din an curent, în cazul în care v-ați prezentat o singură data (sesiune sau restanță) aveți posibilitatea sa susțineți examenul gratuit dacă v-a fost aprobată motivarea absenței. În caz contrar taxa este de 100 de lei. În cazul în care nu v-ați prezentat deloc, taxa este de 150 de lei. Pentru examenele din an anterior taxa este 150 de lei dacă au fost plătite taxele de recontractare a materiei sau daca este restant doar examenul. Dacă taxele de recontractare a materiei nu au fost plătite, taxa va fi de 300 de lei (conform Regulamentului de taxe).

Măriri de note –  un student are dreptul la 4 măriri într-un an universitar, 2 gratuite și 2 cu plată. Pentru a susține examenul de mărire este nevoie să depuneți o cerere la secretariatul facultății până Marți, 30 August. Cererea o puteți găsi mai jos. Pentru măririle plătite, taxa este 50 de lei.

CERERE MARIRE NOTA

– La adresele de mai jos veți găsi programarea examenelor:

Pe parcursul zilelor următoare vom reveni și cu alte informații, de aceea vă recomandam să urmăriți pagina noastră de facebook pentru noi update-uri.

Echipa OSUT Cluj vă urează mult spor la învățat și mult succes la următoarele examene!

osut cluj

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Comments

  1. Author

   Salut Andu! Depinde daca au fost achitate taxele de recontractare a materiei. Taxa de pe depinfo este de 150 pentru ca ai restant doar examenul, nu toata materia.

  1. Author

   Salut! Facultatea ta a emis un comunicat la sectiunea anunturi in care se precizeaza ce elevi au primit aprobare pentru absenta.

 1. Exista o limita a numarului de examene pe care le putem da in sesiunea de toamna?

Leave a Comment