Informatii burse

In by Ioan Fodorut0 Comments

UPDATE – Marti, 4 Decembrie

Avem informatii ca banii de burse au fost primiti de la Ministerul Educatiei saptamana trecuta si au fost programati spre plata in 29 Noiembrie catre Banca Transilvania. Ar fi trebuit sa intre pe cardurile studentilor ieri, Luni 3 Decembrie, dar au fost anumite probleme de natura tehnica. Astazi au fost rezolvate defectiunile si bursele ar trebui sa intre la toata lumea maine, miercuri 5 Decembrie, sau cel tarziu pana Joi, 6 Decembrie, pentru luna Octombrie.

Bursele pentru luna Noiembrie se incearca sa se vireze pana cel tarziu in 20 Decembrie pentru ca studentii sa se poata bucura de bani pe perioada sarbatorilor.

Daca mai apar informatii noi o sa vi le transmitem in cel mai scurt timp.

Echipa OSUT

——————————————————————————————–

Din surse apropiate conducerii UTC-N putem sa va informam ca s-a intarziat viramentul burselor datorita mai multor factori. Unul dintre acestia fiind faptul ca s-au primit cu intarziere listele de la facultati cu studentii bursieri, deoarece au fost multi studenti care au cerut burse sociale dupa inceperea anului universitar. Aceste liste au trebuit trimise la Ministerul Educatiei care le va aproba si va vira sumele de bani catre universitate, care apoi le va vira catre studenti. Tot acest proces ar trebui sa mai dureze intre 5 si 10 zile maxim si vor fi virate in prima faza bursele aferente lunii octombrie. Deasemenea, se incearca ca pana in perioada 15 – 20 decembrie sa fie virate si bursele pe luna noiembrie, deoarece se incearca sa se grabeasca lucrurile si sa se revina intr-un final cu bursele la normal.

Pentru orice alte informatii va stam la dispozitie!

Echipa OSUT

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment