Informatii cazare anul universitar 2014/2015

In by Ioan Fodorut0 Comments

Dragi colegi,

Deoarece se apropie perioada cazarilor pentru anul universitar 2014-2015 ne-am gandit sa venim in ajutorul vostru cu o serie de informatii care sa va ajute in acest proces. Incepand cu noul an universitar cazarea se va realiza dupa un nou regulament (Noul Regulament de organizare si functionare a caminelor studentesti ale UTCluj), care specifica ca intreg procesul de cazare va fi coordonat de conducerea fiecarei facultati (Rectoratul – Conducerea Universitatii Tehnice din Cluj – Napoca nu va mai fi implicata in procesul de cazare ca si in anii anteriori). Mai jos puteti gasi informatii specifice pentru fiecare facultate in ceea ce privesc procedurile de cazare.

ATENTIE! Astazi, 30 August 2014, este ultima zi in care va puteti inscrie on-line pentru a beneficia de camin (exceptie fac studentii de anul 1) la urmatoarea adresa (utilizatorul si parola sunt aceleasi cu cele utilizate pentru vizualizarea notelor): https://depinfo.utcluj.ro/camin/default.asp

Informatii specifice despre procesul de cazare in functie de facultate:

Pentru studentii ale caror facultati inca nu au afisat informatii le recomandam sa se ghideze dupa informatiile din Regulamentul de organizare si functionare a caminelor studentesti din UTCluj si sa urmareasca constant pagina de anunturi a facultatii.

Pentru alte informatii sau probleme nu ezitati sa ne contactati!

Echipa OSUT

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment