Informații cu privire la plata taxelor restante

In Noutati by Cristi Tohătan0 Comments

Dragi colegi,
venim cu informații despre taxele ce trebuiau achitate conform HCA 72/16.07.2019, cu termen limită în data de 29 august 2019.

Consiliul de Administrație a hotărât prelungirea termenului de plată a obligațiilor financiare precizate în HCA 72/16.07.2019. Astfel, studenții care nu au achitat toate obligațiile financiare până la termenul limită stabilit anterior mai dispun de această oportunitate în perioada 9 – 11 septembrie. Studenții care nu achită taxele obligatorii nici în această perioadă vor fi exmatriculați, conform Regulamentului ECTS. Studenții exmatriculați în urma acestei decizii se vor putea reînmatricula înainte de începutul anului universitar 2019 – 2020, cu condiția achitării integrale a taxelor restante şi a taxei de reînmatriculare.

Studentul poate să facă o cerere nominală de restituire a taxelor de susținere, pentru examenele la care nu a putut fi prezent din motive obiective (suprapunerea mai multor examene și participarea măcar la unul dintre acestea). Cererea va fi adresată conducerii facultății, fiind ulterior analizată de către aceasta.

Studenții care au contractat materii facultative și nu au achitat taxele aferente acestora nu vor fi exmatriculați.

Pentru întrebări, echipa OSUT Cluj vă stă la dispoziție la adresa de e-mail sau pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Comment