Informații suplimentare CAZĂRI 2017!

In INFO studenti by Andrada Farcas0 Comments

Dragi colegi,

Revenim cu informații suplimentare în ceea ce ține de subiectul cazărilor.

În primul rând, pentru cei în cauză, cererea de cazare pe caz social se listează și se depune împreună cu actele doveditoare. Solicitarea de cazare pe caz special – conform regulamentului de cazare al universității – se realizează la secretariatul facultății. Așadar, venitul este mai mic de 1065 lei net, aferent lunilor:

  • MAI-IUNIE-IULIE 2017, dacă cererea cu acte doveditoare se depun până în 31 AUGUST 2017 sau
  • IUNIE-IULIE-AUGUST 2017, dacă cererea cu acte doveditoare se depune până în 15 SEPTEMBRIE 2017 – inclusiv.

În al doilea rând, vă reamintim că pentru cazare în anul universitar 2017-2018, la anii mari 2-4 licență și 2 master, activarea online a posibilității de solicitare a cazării se face începând cu 10 IULIE 2017.

ATENȚIE! 31 August 2017 este ultima zi în care vă puteți înscrie online pentru a beneficia de cămin, la următoarele adrese (utilizatorul și parola sunt aceleași cu cele utilizate pentru vizualizarea notelor): https://sinu.utcluj.ro/Camin/default.asp, sau https://depinfo.utcluj.ro. Solicitarea de cazare la admitere licență și master se realizează deodată cu fișa de înscriere (nu este necesară bifarea online).

31 AUGUST 2017 este termenul limită de cereri de cazare pentru:

  • studenți căsătoriți
  • doctoranzi
  • angajați sub 35 de ani
  • cereri de cazare în camere cu 2 paturi
  • cereri de cazare pentru cazuri sociale: orfani de ambii părinți, cazuri de boală (ultimii: cu adeverință vizată de policlinica studențească)

După data de 1 septembrie a.c. vor fi afişate pe internet listele cu solicitanţii de locuri în cămine. Apariţia unui student pe aceste liste, NU garantează locul în cămin, ci doar participarea la repartizări. Studenții omiși de pe liste pot sesiza secretariatul în cel mult 3 zile de la afișare.

Pentru orice informație legată de acest subiect vă stăm la dispoziție la adresa de mail [email protected] sau pe facebook.

Echipa OSUT Cluj vă urează vacanță plăcută în continuare!

Andrada Farcas
Andrada Farcas

Latest posts by Andrada Farcas (see all)

Leave a Comment