Informatii utile pentru bobocii UTC-N

In by 0 Comments

Salutare dragi colegi! Avand in vedere ca am trecut si noi prin experienta de student in anul 1 la Universitatea Tehnica, dorim sa venim in ajutorul vostru cu o serie de informatii care sa va ajute.

Cazarea in caminele UTC-N

Toți studenţii din anul 1, nivel licență sau master, admişi în urma concursului de admitere 2014 la forma de finanțare buget, care se încadrează în una din categoriile indicate mai sus și care și-au exprimat opțiunea pentru un loc în cămin în fișa de înscriere la concurs, vor beneficia de locuri de cazare în cămin. Cazarea se va face in data de 27 septembrie incepand cu ora 8. In caz de neprezentare locul va fi pierdut iar in situatii obiective in care studentul nu se poate prezenta este necesara anuntarea comisiei de cazare din caminul in care a fost repartizat pana cu cel putin o zi inaintea demararii procesului de cazare. Acte necesare la cazare:

  • act de identitate, copie si original
  • patru fotografii de tip buletin (3/4)
  • aviz epidemiologic eliberat de catre medicul de familie
  • copie dupa certificatul de nastere.

Va puteti caza cu prieteni in aceeasi camera cu conditia sa intrati la cazare in grup de cate 4. In cazul in care doriti sa faceti schimb de loc in alt camin, trebuie sa faceti o cerere scrisa care sa fie vizata de administratia celor doua camine dupa care trebuie aprobata de catre Seful Serviciului Social Camine-Cantine.

Structura anului universitar 2014-2015

Anul universitar incepe in data de 1 octombrie. In prima zi fiecare facultate va organiza pentru voi deschiderea anului universitar unde veti face cunostinta cu: decanul facultatii, indrumatorul de an, secretara responsabila pentru studentii din anul 1 dar si cu reprezentanti din partea organizatiilor studentesti. Daca sunteti interesati de intreaga structura a anului universitar care cuprinde perioada de predare, de examinare si vacantele, o puteti gasi aici.

Grup online al studentilor din UTC-N

Cu siguranta unii dintre voi veti avea anumite intrebari legate de primii pasi in facultate si in viata de student in Cluj. Puteti sa va adresati colegilor mai mari pe grupul studentilor din Universitatea Tehnica. Il gasiti aici. Conditia ca sa fiti primiti in acest grup este ca pe profilul vostru sa aveti trecut la studii: Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca sau facultatea la care studiati.

Vrei sa fii mereu informat?

Daca doresti sa fi mereu informat in ceea ce priveste viata de student la poli dar si sa participi la diverse proiecte si evenimente poti sa ne urmaresti pe pagina noastra de facebook: Organizatia Studentilor din Universitatea Tehnica Cluj Napoca. Daca te-a ajutat acest articol, da-ne un like:

Leave a Comment