INFOTECH – Dă o șansă carierei tale.

In by Josh Vladescu1 Comment

În cadrul Zilelor Universității Tehnice (ZUT), Organizația Studenților din Universitatea Tehnică (OSUT) Cluj-Napoca, în colaborare cu Univesitatea Tehnică din Cluj Napoca organizează proiectul intitulat ”INFOTECH”. Proiectul este structurat pe cele patru ramuri mari ale universității – electro, mecanic, construcții și instalații – și constă în prezentări ale companiilor cu profile axate pe specializările facultăților din UTC-N, sesiuni de comunicări științifice, oferirea de locuri de muncă sau de intership pentru stundenții și absolvenții care participă la aceste prezentări. În acelaşi timp se încearcă şi organizarea unor activităţi practice adresate studenţilor, în colaborare cu firmele participante.

De la începutul proiectului și până în prezent, OSUT a reușit să aducă firme cu renume, atât la nivel național, cât și internațional.

ElectroTech, aflat la a XIV-a ediție, oferă studenților de la profilul electro (Facultatea de Automatică și Calculatoare, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației și Facultatea de Inginerie Electrică) șansa de a participa la prezentările companiilor de top din acest domeniu (amintim: Thomsons, Emerson,  Mozilla, iSDC, SoftVision, National Instruments), precum și posibilitatea de a aplica pentru intership-uri sau de a participa la workshop-uri. ElectroTech se va desfășura în perioada 5-9 noiembrie, pe strada George Barițiu, nr. 26-28.

ConstructInfo, proiectul dedicat studenților și absolvenților ramurii ”Construcții” a Universității Tehnice, se va desfășura în perioada 13-15 noiembrie, iar dintre firmele participante amintim: Ruukki, Ytong și Nemetschek. Prezentările de companii și workshop-urile vor avea loc la Facultatea de Construcții de pe Strada Bariţiu nr 25.

MecanicTech, proiectul celor cu sediul facultăților pe Muncii, se va desfășura și el în perioada 13-15 noiembrie, iar una dintre firmele care a confirmat prezenţa pana acum este ATP Exodus.

InstalTech, proiectul cel mai nou din familia INFOTECH se adresează studenților Facultății de Instalații. Am pregătit pentru voi două workshop-uri foarte interesante, la care sperăm să avem un număr cât mai mare de participanți.

Proiectul INFOTECH se adresează în special studenților din a doua treaptă a studiilor de licență (anii 3 și 4) și masteranzilor, dar și restul stundeților sunt invitați să participe la aceste prezentări.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul evenimentului.

 

 

 

Leave a Comment