Înscrie-te acum la Innovation Labs 2.0

In by Ioan Fodorut0 Comments

Nu ajungi la 1 milion de utilizatori doar scriind cod! Mergi dincolo de ecranul calculatorului, ieşi din zona de confort şi schimbă lumea! Vino alături de noi la hackathonul Innovation Labs pe 8 martie la Cluj! Dacă vrei să îţi dezvolţi propriul startup în domeniul tehnologiei, înscrie-te acum la http://2014.innovationlabs.ro/register.

La ce să te aştepţi?

La 24 de ore intense! Începem cu o sesiune de pitching în cadrul căreia ai la dispoziţie un minut ca să îţi prezinţi ideea şi să câştigi susţinerea publicului! Echipele vor fi formate în jurul celor mai apreciate proiecte.

Urmează 24 de ore în care vei dezvolta un produs minim viabil şi un concept de business alături de mentori: antreprenori, specialişti în tehnologie şi lideri din industrie. La final vei prezenta din nou, de această dată în faţa unui juriu, iar cele mai bune 10 echipe vor intra în programul de preaccelerare.

Ce urmează?

Din martie până în mai vei lucra la dezvoltarea produsului tău alături de mentori şi invitaţi speciali de excepţie. Cum? Vei participa workshop-uri saptamanale care te vor ajuta să îţi transformi ideea într-o afacere viabilă.

În mai, la Demo Day, vei avea ocazia să îţi prezinţi produsul la Bucuresti în faţa unui juriu format din investitori şi acceleratoare!

De ce să participi?

Dacă eşti student sau tânăr profesionist (nu neapărat cu background tehnic) şi îţi doreşti să dezvolţi un produs care are puterea de a schimba lumea, atunci Innovation Labs 2.0 este programul perfect pentru tine!

Poţi participa cu sau fără o idee de afaceri, singur sau împreună cu echipa ta! Poţi veni în căutarea inspiraţiei şi a partenerilor sau pentru a transforma în realitate visurile tale!

Primul tău pas ca antreprenor este Innovation Labs 2.0! Locurile sunt limitate, aşa că grăbeşte-te şi înscrie-te acum la http://2014.innovationlabs.ro/register.

Innovation Labs este organizat la Cluj impreuna cu Spherik Accelerator. Urmariti blogul Spherik pentru informatii despre programul Innovation Labs din Cluj-Napoca.

Nu ezita să ne contactezi la [email protected] dacă ai alte întrebari!

Ne vedem în martie!

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment