Internship @Emsil Techtrans

In Oportunitati, OSUT Recomanda by Ioan Fodorut0 Comments

PROGRAM INTERNSHIP EMSIL TECHTRANS

perioadă aplicare: ianuarie-februarie 2016 la adresa [email protected]
perioadă derulare internship: martie-iunie 2016 sau iulie-octombrie 2016

EMSIL GROUP are două domenii de activitate principale: proiectarea, producția și vânzarea de mașini unelte CNC, de dimensiuni medii și mari, noi sau retrofitate și constructii mecano-sudate cu montaj final. În prezent compania are peste 400 de angajați în 3 centre de productie: Oradea, Cluj-Napoca și Aiud.

Internship-ul: este cea mai întâlnită formă de program pentru studenți, masteranzi și absolvenții unei Universități. Folosit atât de companii, cât și de organizații non-guvernamentale, este o metodă flexibilă de a angaja o persoană, de a atrage talente, idei proaspete și energie în cadrul firmei. Scopul Grupului de firme Emsil este de a angaja la finalul programului persoanele care dovedesc pricepere și pasiune pentru domeniul în care activăm.

Suntem interesați în a căuta și dezvolta tineri pentru următoarele posturi:
ingineri mecanici – pentru proiectare constructivă mecanică sau montaj, atât în secție, cât și la sediul clientului.
ingineri electroniști și automatiști – pentru proiectare scheme electrice, scheme PLC și punere în funcțiune a mașinilor. Această sarcină presupune o dezvoltare în timp și o bună întelegere a mașinilor în întregime, punerea în funcțiune fiind efectuată atât în secție, cât și la sediul clientului.
ingineri hidraulicieni și pneumatică – pentru proiectare grupuri hidraulice/pneumatice și montaj grupuri hidraulice în secție.
ingineri sudori – pentru elaborarea tehnologiilor de sudură și urmărirea realizării acestora.
ingineri pentru asigurarea calității și inspectori de calitate – pentru dezvoltarea și asigurarea respectării în organizație a procedurilor și instrucțiunilor de lucru; posibilitatea specializării în efectuarea diferitelor măsuratori de mare precizie cu laser 3D sau cu laser interferometru.

Compețentele lingvistice măresc șansa inginerilor de a fi trimiși în delegații pentru punerea în funcțiune la sediul clientilor, în toată lumea (pe lânga România, am instalat recent mașini în Anglia, Italia, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, India, etc).

Procesul de aplicare este unul simplu, trebuie doar să ne trimiți un CV pe adresa de email: [email protected] Ulterior, noi te vom chema la un interviu de cunoaștere.

Noi ne dorim o dezvoltare armonioasă a business-ului și suntem conștienți de faptul că resursa cea mai de preț sunt oamenii. Tu ce îți doresti? Ne poți răspunde printr-un email la [email protected]

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment