IT Internships – AIESEC

In by Josh Vladescu0 Comments

În perioada de desfăşurare 19 noiembrie –  2 decembrie, AIESEC Cluj-Napoca recrutează studenți din anii 3 și 4 de licență și masteranzi de la Universitatea Tehnică (Facultățile de Automatică și Calculatoare și cea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației) pentru a pleca în internshipuri internaționale plătite.

Acest program de internship e recunoscut ca stagiu de practică având menirea să contribuie la  dezvoltarea profesională a studenţilor şi să-i ajute să se specializeze într-un anumit domeniu. Ele sunt in mod normal, pe termen lung ( 3-18 luni) şi implică lucrul pe proiecte de afaceri la organizaţii sau companii.

Ţările care oferă această oportunitate sunt: Olanda, Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda,Brazilia,Columbia,India,Malaesia,USA,Canada, Slovacia, Cehia, Rusia,Turcia,India,Serbia si Polonia.

Un criteriu de selecţie nu îl reprezintă experienţa de muncă ci o cunoaştere practică referitoare la limbajele de programare, grafică şi design.

Pentru doritori, se completează un formular de aplicare accesând pagina : www.myaiesec.ro, apoi se trimite CV-ul la [email protected]  până la 2 Decembrie, 23:59.

Discover, Target, Excel!

 

Leave a Comment