Laboratory of the future – Celestica Academy

In by 0 Comments

Compania Celestica din Oradea, partener oficial al Electrotech, organizeaza o serie de 8 laboratoare in cadrul firmei, tinute de catre ingineri pentru studenti. Acestea laboratoare se desfasoara vinerea, din doua in doua saptamani, incepand cu data de 28 martie. Transportul de la Cluj la Oradea este GRATUIT, fiind asigurat de catre companie!

Înscrierile se fac prin trimiterea unui email la adresa  [email protected] cu mențiunea în subiectul mail-ului “Aplicatie LABS” până în data de 1 martie!

Celestica este o companie multinațională, unul din liderii pe piața serviciilor de manufacturare electronică.
Celestica Romania este în Oradea din anul 2004 și este considerat ca fiind un centru de excelență low-cost în furnizarea de soluții pentru prototipuri, asamblare, configurare și testare a produselor.
Angajații noștri constituie avantajul nostru competitiv. Avem o echipă formată din mii de ingineri, profesioniști în domeniul serviciilor de manufacturare și centru de servicii energic și creativ.
Celestica este locul în care poți să te bucuri de un mediu de lucru plăcut și să îți dezvolți cariera.
Suntem întodeauna bucuroși să primim în echipa noastră persoane enegice, care transmit pasiune prin munca lor, dorind să facă diferența.
Schimbă-ți viitorul alături de Celestica!

Leave a Comment